folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Motorsiklet Kask İçin Kamera Öneri

Motorsiklet Kask İçin Kamera Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşlerin olsun.

kask için markadan ziyade kafa yapına göre kasklara bakman lazım öncelikle. mesela agv kasklar daha ince uzun kafa yapısına uygun, arai kasklar daha yuvarlak kafa yapısına uygun.

ben Ls2 arrow modeli kullanıyorum, gayet memnunum, intercom için kulaklık yuvaları var, vizörü gayet büyük, pinlockla (buhar yapmayan cam) birlikte geliyor. çoğu kişi ls2 nin kötü bir kask olduğunu düşünebilir ancak benim kullandığım model motogp sürücülerinin de kullandığı bi model. kask olayında bazı standartları karşılaması yeterli, geri kalan kısımda konfora para veriyorsun.

mont için deri öneririm ama 2-3 bine deri mont pek mümkün değil sanırım şu an. tekstil olanlardan içliği çıkarılabilir cinste alırsan yaz kış rahat olur.

eldiven olarak alpinestars ve revit kullandım, alpinestars daha çabuk yıprandı, revit daha iyi dayandı. revit f/p olarak da bi tık daha iyi.

bu arada kendi kullandığım ekipmanlar profil fotoğrafımda mevcut.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Hayırlı uğurlu olsun hocam.

kask, mont vs konularında bütçeni sonuna kadar kullanmanı tavsiye ederim. malum kaporta.

Shoei, AGV, Arai ve Schubert markalarından şaşma bence. bu markalardan herhangi birinin, bütçenin maksimum sınırlarındaki bir modelini alıp yoluna devam edersin. (Kask)

Mont içinse Revit'in 4 mevsim montları işini görür.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar motoru edindim dün cevap yazamadım bi iki işler vardı onları hallederken anca fırsat oldu yazmaya,

kazlar ile ilgili vs dikkatli olmam bunlar konusunda uyaran arkadaşlara çok teşekkür ederim dediğim gibi şu anda kendi tecrübem bana yetiyor zaten ilk etapda akan trafiğe vs çok çıkmıyorum ne kadar tecrübe olsada 2015 de ehliyeti aldım adam gibi sürmeyelide oldu biraz 

kas hafıza alışkanlığını oto kontrolleri tekrar oturtmaya çalışıyorum .

ileri sürüş eğitimi zaten alıcam kafamda var kendi kendime ben tamamım dedikten sonra uzun yol akan trafik vs. den önce ileri sürüş eğitimlerini almayı düşünüyorum.

sigortayı yaptım yarın plakayı yeniletip ekipmanları alıcam inşallah ekipmanı biraz araştırdım bende şu an bütçemi arttırdım şunları almayı düşünüyorum 

kask https://www.motosikletonline.com/urun/agv-k5-s-kask-pinlock-mat-siyah

mont https://www.motosikletonline.com/urun/revit-levante-mont-siyah

eldiven https://www.motosikletonline.com/urun/revit-boxxer-h2o-eldiven-siyah

pantalon henüz karar vermedim şu anda pantalon yerine sadece dizlik alıcam öyle düşünüyorum oda şöyle https://www.motosikletonline.com/urun/ktm-access-dizlik-koruma

şimdilik bu şekilde ilerliyorum değerli yorumlarınız için tekrar teşekkürller .

son olarak mavi prens bu :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

yeni

antivirus tarafından 20/Mar/23 20:55 tarihinde düzenlenmiştir

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

pantolon kesin al hocam dizlik dizleri biraz korur ama götü korumaz. 3 ay önce arkadaşım pantolonsuz düştü bütün bacaklar asfalt yanığı 1 ay ayağa kalkamadı kırık çıkık olmadığı halde.
    Yerli firmaların çok güzel kevlar destekli pantolonları var. 
    Ben tech90 ve the biker jeans kullandım yerli olarak gayet başarılılar. 
    özellikle the biker jeans modelleri görünüş olarak baya güzeller bence

PsychoDawn tarafından 20/Mar/23 21:43 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1743 Toplam Mesaj: 16
motorsiklet kask mont