Motorsiklet Önerileri Bekleniyor
-
zalimadam bunu yazdı
herkes kafadan birşeyler uydurmuş 2400 liraya ancak sağlam bir çin motor alınabilir
ve 3 yıl hiç arkasında bakmadan binebilir
öyle evlat acısı gibi fiyatı olan motorlar bu adama gelmez adam işini görecek az masraflı kuvvetli bir motor arıyor
alacaksan böyle birşey al arkana bile bakma
mondail 150 kn ler çok sağlam çıktı kolay kolay arıza vermediler ilk 2008 de çıktılar hala anahtar değmeden binenler var.

Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı Silindir Hacmi : 149 cm³ Silindir Çapı ve Strok : 62 x 49,5 Sıkıstırma Oranı : 9.2:1 Soğutma : Hava Soğutma Çalıştırma : Elden Ve Ayaktan Marşlı Ön fren : Disk Arka fren : Kampana Yağlama Tipi : Yağ Pompası Ateşleme : Elektronik CDI Ön Süspansiyon : Hidrolik Ön Maşa Arka Süspansiyon : Hidrolik Amortisör Yakıt Tankı Kapasitesi : 12 Lt. Ön Lastik : 2,75 – 18 Arka Lastik : 110 / 90 – 16 Ağırlık : 123 kg Boyutlar U-G-Y mm : 2045 x 715 x 1100 Şanzıman : 5 Vites Çok seri motor , kullandım.
Ama skyjet f5 ile bunu tokatlıyabiliyorum. Skyjet f5 al derim hocam.
-
skyjet f5 falan bizim ülkede sıkıntı hocalar uzun yola gitmez honda dan şaşmıcaksın,belki birde mondial kn150 ler olabilir yzf 125 diyeni gördüm komiksiniz :)
-
az daha para biriktir 3500 e honda cb125e al
rahat rahat bin, hem sana sorun çıkarmasın hemde satarken ölü fiyatına gitmesin,
ben kullanıyorum bu motoru,
bu fiyata tavsiyemdir.
nessaj tarafından 09/Ağu/12 10:10 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
100 CC de gider 150 cc de :)
şimdi hoca sana tavsiyem 250cc demesin 249 cc ye kadar al
bilip bilmeden yazmasak daha iyi olmazmı, 100 cc ile nasıl gidecek gitmek var gitmek var, silindirin 20.000 rpm i geçtiğinde verdiği vibrasyon sürücüyü bilekle rve ayak altlarından perişan eder. motordan anlıyoruz diye yazmayın düşününde yazın
-
Bende a2 ehlliyeti aldım Ekimde de kısmetse B yi alıyorum da motorunu ehlliyetim olsun diye aldım sırf.
4 tekerden sasmıyacak :| 2.400 e bir murat 131 al daha iyi :D Tüpü takan 20 TL ile memleketi gezen :D
-
cbf ya da ybr digerlerine bakma bile. o fiyata en iyi bunlar.
-
mondial 150 mr vulture senin işine görecektir.motor forumlarındaki kullanıcı yorumlarını okursan netleşir kafanda.
WitchKing tarafından 09/Ağu/12 14:36 tarihinde düzenlenmiştir