Motorsiklet Tutkunları Ve Motorculuğa Başlayacak Arkadaşlara Kaynak.
-
swordfish bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
fazla anlamam ama cbr 125 mi yamaha r125 mi dersiniz :)
Android mi ios mu gibi oldu :))
ikisinede verdiğin paraya yazık.
bunlar iki arada bir derede kalmış motorlardır.
ne racing ne turing ne crusier
bi grenaj fiyatlarına bak kafayı sıyırırsın
niye abi cbr 125 çok boktan duruyor ama ybr125 lik güzel bence
-
SeRDaR bunu yazdıswordfish bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
ikisinede verdiğin paraya yazık.
bunlar iki arada bir derede kalmış motorlardır.
ne racing ne turing ne crusier
bi grenaj fiyatlarına bak kafayı sıyırırsın
niye abi cbr 125 çok boktan duruyor ama ybr125 lik güzel bence
herşey görüntü mü :)
eğer sırfgörüntü için ise 10 numara motor
-
Hayalimdeki motor ve turu adventure :
http://www.ktm.com/tr/travel/1190-adventure/highlights.html#.U91c2KOhnFo
Ve ktm duke
http://www.ktm.com/tr/naked-bike/1290-super-duke-r/highlights.html#.U91dCKOhnFo
Biraz pahali bu ktm ler ama performans ve kalite olarak nasildir acaba .
Bunlardan birini almadan olmemem lazim :)
-
Suan scooter tarzi motor kullaniyorum.
Vitesli motor kullanmadim daha önce ve Chooper tarzi motorlari seviyorum. Sizce nereden baslamak gerekir?
Regal Raptorlar nasildir? Ya da diger firmalarin benzer modelleri var midir? (Harley haric, cunku cok pahali)
-
DawnOfDarkness bunu yazdı
Vitesli motor kullanmadim daha önce ve Chooper tarzi motorlari seviyorum. Sizce nereden baslamak gerekir?
Regal Raptorlar nasildir? Ya da diger firmalarin benzer modelleri var midir? (Harley haric, cunku cok pahali)
cinde ucuz degil.mi haci motorlar
mesela istanbul trafiginde duran trafikte en ideali scooter maxi scooter bile.buyuklugunw bagli olarak zor oluyor .ama.amacin haftasonlari kir bayir hobi amacli ise yada gisip geldigin yol akici ise cruiser al.birtane basla keewaylar hosuma.gidiyor ama.paran varsa honda yada yamaha ile 250 lik motorla.baslayabilirsin.
-
hipokondriyak bunu yazdıDawnOfDarkness bunu yazdı
cinde ucuz degil.mi haci motorlar
mesela istanbul trafiginde duran trafikte en ideali scooter maxi scooter bile.buyuklugunw bagli olarak zor oluyor .ama.amacin haftasonlari kir bayir hobi amacli ise yada gisip geldigin yol akici ise cruiser al.birtane basla keewaylar hosuma.gidiyor ama.paran varsa honda yada yamaha ile 250 lik motorla.baslayabilirsin.
Cin'de ucuz nispeten hocam. Ve burada motor sürmek daha rahat. Ben hep hafif ve otomatik motorlar kullandim. Vitesli motor kullanmadim hic. Bu yuzden biraz endiselenmistim ve baslangici nasil yapmak gerekir diye sormustum. Honda-Yamaha markalarinin da chooper tarzi modelleri var sanirim.
-
jawsap67 bunu yazdı
İki motoruda 10.000 km ve 12.000 km kullandım.Ancak ikisine de para verilmez.
Ha benim param çok görünüş derseniz r125 ancak param çok da fazla değil makul olsun ucuz olsun derseniz cbr125 derim.
r125 te bir yan kapak 600 500 tl arası değişiyor servisten servise ama cbr125'te yan kapaklar 72 tl 96 tl arası gidip geliyor.
r125 te alt sakal 140 tl iken cbr125 te 20 tl.
yeni başlıyorsanız illaki ufak tefek düşme kalkmalar olacaktır.Bunlar canınızı sıkmasın istiyorsanız cbr125 denebilir.
ikisi arasında ahım şahım bi fark yok.Seçim sizin.