Motoru Sıfırlanmış Araç Alınırmı
-
alınmaz, mikroskobik ölçüde de olsa taşlama yapılacağı için piston ile yatak arasındaki açıklık artacaktır, dolayısıyla daha fazla yakıt harcayacaksın, tüm rektifiye araçlar daha fazla yakıt harcar. daha önce rektifiyeli corolla aldım, rektifiyeli bir minübüs kullandım hayfada, klasik aracım da rektifiyeli. tek diyeceğim ekonomiyi düşünüyorsan uzak dur. bir de şu var, rektifiye yiyen aracın gücü 10 - 15 beygir düşüyor.
-
Ben hayatta almam,
-
janni bunu yazdı
Motoru yeni yapılmış diyorsun hocam naapmışlar segment mı atmışlar. Komple değişmişmi?
Komple değişmişse sıfır olmuş demektir. Ozaman tadındanda yenmez niye alınmasın.
segment atmak nedir ?
-
segman kardeş silindir bloğunun içinde pistonların oraya yuvarlak bileziklerden koyuyorlar bunlar eskidiğinde motorun içine yağ sızma yapıp motoru bitiriyor.
Yani ben böyle biliyom.
janni tarafından 27/Haz/13 11:39 tarihinde düzenlenmiştir -
eyvallah
-
sekman atılması 3. derece rektifiyedir
pistonların değişmesi 2. derecedir (aracınız artık dikiş makinesi gibi ses çıkaracak)
yatağa torna atılması 1. derecedir (en kötüsü)
-
tek soz bır kotor ustası olarak eger orjınal parcalarla toplandıysa kesınlıkle sıfır arabaya bınıyor hıssı verır ve alınır hocam
-
almak yada almamak biraz da sans isi sanırım nasıp kısmet bakalım arkadaslar verdıgınız bılgıler ıcın cok tesk ederım
-
o dedğin arabanın hiç bir şekilde alınası yok paranı boşa harcama
-
sakın alma yoksa tamircilerle kanka olursun.sürekli yanlarına gider durursun,bizde de bunun 97 modeli vardı benzinli, motorun içine yağ sızma yaptı,su girdi,alttan yağ kaçırdı vs.. bir kere ellendimi bir daha eski verimliliğini kaybediyor(daha önce motor yapılmış olarak aldık bizde).en son satarken tamirciyle babam vedalaşmaya gitti tamirci ağlayacaktı o derece dost olmuşlardı artık gerisini sen düşün