folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motoru Sıfırlanmış Araç Alınırmı

Motoru Sıfırlanmış Araç Alınırmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

alınmaz, mikroskobik ölçüde de olsa taşlama yapılacağı için piston ile yatak arasındaki açıklık artacaktır, dolayısıyla daha fazla yakıt harcayacaksın, tüm rektifiye araçlar daha fazla yakıt harcar. daha önce rektifiyeli corolla aldım, rektifiyeli bir minübüs kullandım hayfada, klasik aracım da rektifiyeli. tek diyeceğim ekonomiyi düşünüyorsan uzak dur. bir de şu var, rektifiye yiyen aracın gücü 10 - 15 beygir düşüyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ben hayatta almam,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

Motoru yeni yapılmış diyorsun hocam naapmışlar segment mı atmışlar. Komple değişmişmi?

Komple değişmişse sıfır olmuş demektir. Ozaman tadındanda yenmez niye alınmasın.

segment atmak nedir ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

segman kardeş silindir bloğunun içinde pistonların oraya yuvarlak bileziklerden koyuyorlar bunlar eskidiğinde motorun içine yağ sızma yapıp motoru bitiriyor.

Yani ben böyle biliyom.

janni tarafından 27/Haz/13 11:39 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Erkek

eyvallah

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

sekman atılması 3. derece rektifiyedir

pistonların değişmesi 2. derecedir (aracınız artık dikiş makinesi gibi ses çıkaracak)

yatağa torna atılması 1. derecedir (en kötüsü)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

tek soz bır kotor ustası olarak eger orjınal parcalarla toplandıysa kesınlıkle sıfır arabaya bınıyor hıssı verır ve alınır hocam

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

almak yada almamak biraz da sans isi sanırım nasıp kısmet bakalım arkadaslar verdıgınız bılgıler ıcın cok tesk ederım

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

o dedğin arabanın hiç bir şekilde alınası yok paranı boşa harcama

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek

sakın alma yoksa tamircilerle kanka olursun.sürekli yanlarına gider durursun,bizde de bunun 97 modeli vardı benzinli, motorun içine yağ sızma yaptı,su girdi,alttan yağ kaçırdı vs.. bir kere ellendimi bir daha eski verimliliğini kaybediyor(daha önce motor yapılmış olarak aldık bizde).en son satarken tamirciyle babam vedalaşmaya gitti tamirci ağlayacaktı o derece dost olmuşlardı artık gerisini sen düşün

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
Toplam Hit: 7543 Toplam Mesaj: 21