folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motorun Dişlisi Kırıldı:( (Yardım)

Motorun Dişlisi Kırıldı:( (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    mutlaka para alcaktır  işcilik parasını alır  yedek parca ıse buyuk bı ıhtımalle  garantıden karsılanı bhıde motorun markasını yazsaydın  daha ıyı olurdu 

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

motorsikletin marka ve modelini  bide bulundugun şehri / semti yazarsan sana hemen hemen neler olacagını söyleyebilirim

hiçbir şekilde %100  garantiye giren arızalarda bile para istememe söZ konusu degil buna bel baglama, bütün motorsiklet kullanıcıları motorsiklet tamircilerinden yaka silkmiş durumda, hele bide çin malı makina kullanıyorsan vay haline.

malesef bu sektör böyle...

:) mutluyum, huzurluyum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    buruksu bunu yazdı:
    -----------------------------

motorsikletin marka ve modelini  bide bulundugun şehri / semti yazarsan sana hemen hemen neler olacagını söyleyebilirim

hiçbir şekilde %100  garantiye giren arızalarda bile para istememe söZ konusu degil buna bel baglama, bütün motorsiklet kullanıcıları motorsiklet tamircilerinden yaka silkmiş durumda, hele bide çin malı makina kullanıyorsan vay haline.

Motoran 100 lük. Mersindeyim MErkeze götürdüm nazlıgül diye bir yer. Aha resmide bu bunun aynısı.

Para alcaklar Allahın emri ama fazla bişiler almasınlar diyorum el emeği vercez o bikere giriyor :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hocam garanti kapsamına girer ve tek kuruş da para ödemezsin hiç kafanı yorma! motorda debriyaja tam bastıysan hiçbir problem cıkaramazlar... bunun için tüketici hakem heyetleri var! dava acarsın motorun masraflarını fazlasıyla karşılarlar emin ol! garantiye girse bile para alırlar demişler de veriyorsan o senin hatan... bende chevrolet var arabayı aldıktan bir sene sonra radyatör yedek deposundaki su sürekli azalıyordu hararette bir problem yok ama yedek depoda su kalmıyordu tüm soğutma sistemini değiştiler tek kuruş ödemedim...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı:
    hocam garanti kapsamına girer ve tek kuruş da para ödemezsin hiç kafanı yorma! motorda debriyaja tam bastıysan hiçbir problem cıkaramazlar... bunun için tüketici hakem heyetleri var! dava acarsın motorun masraflarını fazlasıyla karşılarlar emin ol! garantiye girse bile para alırlar demişler de veriyorsan o senin hatan... bende chevrolet var arabayı aldıktan bir sene sonra radyatör yedek deposundaki su sürekli azalıyordu hararette bir problem yok ama yedek depoda su kalmıyordu tüm soğutma sistemini değiştiler tek kuruş ödemedim...
    Şöyle konuşun yaw :D Ama adamlarda doğru diyor hocam otopark mafyası felan gibi bişi olmuş bu motorcularda :) Ben gitcem dediğin gibi para isterlerse vercem faturada alcam dava açarım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    Motor Debriyajsız Bu 1 İkincisi Kesinlikle Parmağımı basarım Para Alırlar  Bu İki Boşuna Servise Götürmüşsün Çok Pis Kitlerler Bu Üç . Yıllardır Motorla Uğraştığım İçin dediklerim Aynen Çıkacak :)

De Get Yalan Dünya...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    tüketici hakları çarşı çetinkayanın karşısında birader.. işin olursa.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca senden para alacaklar hiç kasma :)

bisan gibi firma ödemediyse motoran hiç ödemez

ben fabrikaya dilekçe yazdım uğraştım fayda etmedi götüne kodumun motorları debrajsız ondan dişliler gidiyor %100 kullanıcı hatası 

eşeğe binermiş gibi binildiğinden oluyor zamansız vites değişmeleri felan aletler bide çin malı olunca gidiyor

başıma geldiği için konuşuyorum 

Frod bile fren ve debraj balatalarını garanti kapsamından çıkarıyo :)

Her Türlü iddasına girebilirim o parayı senden alacaklarına karşın sana tavsiyem şu olur orjinal parça takdırma Türk malını al takdır orjinalı yine çin olacağı için yine bozulacaktır...

taekwondo bunu yazdı:

kullanıcı hatası oldugunu sanmıyorum vites düşülsün yükseltilsin die konulmuş bir enstrüman saten sen yukselttin düştün diye bozuluyorsa 2 günde işte gariplik vardır kullanıcıda değil kullanıcı hatası derse tüketici derneklerinden fikir alabilirsin hatta o demeden de danışıp kendini savunabilirsin olaki sakat bi duruma karşı ( çok uyuttular insanımızı böyle )

Hiç motosiklet veya araba kullandınmı? vites düşürülsün yükseltilsin diye yapılmış motosiklette veya arabanada 4 den 1 e düşür bakalım ne oluyo :D

bu akıllı dişliyi kıracak kadar zorladıysa ki zorlamış kesin birden düşüş yapmıştır sırf dişlilerde gitmemişdir büyük ihtimal

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    4eye bunu yazdı:
    buruksu bunu yazdı:

Motoran 100 lük. Mersindeyim MErkeze götürdüm nazlıgül diye bir yer. Aha resmide bu bunun aynısı.

Para alcaklar Allahın emri ama fazla bişiler almasınlar diyorum el emeği vercez o bikere giriyor :D

cevap yazacaktım ama arkadaşlar cogu dogru şeyi yazmışlar zaten, ancak...

bu  çin malı motoru aynı yerden aldıysan  bakımlarınıda aynı yere düzenli  yaptırıyorsan... arıza oldugunda ister istemez servis arıza ne olursa olsun isterse garanti kapsamına girmesin senin motorunu garantiye sokup yapmak ister, bu insan kimyasıdır ve bu işler böyle yürür, çünkü sen güvenilir düzenli para kazandıran müşterisindir

bütün motor kullananların dedigi gibi honda yada yamaha dan şaşmayın diyorum bi örnek vereyim 2005 te işsiz kaldıgım bi dönem motorlu kuryelik yaptım altımda honda titan /es vardı ayda 4500 -5000 km yol yapardım makina banamısın demezdi iki sene çalışıp  bi kuryeye hayrına sattım, yolda halen arada bir denk geliyorum... offff  amk  ne günlerdi...

:) mutluyum, huzurluyum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    Garanti şartlarını okusan daha sağlam olur..

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
Toplam Hit: 4198 Toplam Mesaj: 21