Motosiklet Hakemi Olmak İster Misiniz?
-
archair23 bunu yazdı
Süper hocam ben kayıt olacağım bir ücret filan vermiyoruz dimi sınav için ? Birde yarış zamanlarında onlar mı bizi çağırıyor biz mi takip edip başvurcağız _?
Hayir hocam ucret yok. Yaris olacagi zaman oncesinde mail atarlar genelde sende uygunsan basvurursun. Kocaeli bolgesine basvuracak olan varsa detaylar icin benle iletisime gecebilir.
-
Başvuru forum linki varmı bulamadım
Not:mobil haldeyim
-
rajooonn bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
Süper hocam ben kayıt olacağım bir ücret filan vermiyoruz dimi sınav için ? Birde yarış zamanlarında onlar mı bizi çağırıyor biz mi takip edip başvurcağız _?
Hayir hocam ucret yok. Yaris olacagi zaman oncesinde mail atarlar genelde sende uygunsan basvurursun. Kocaeli bolgesine basvuracak olan varsa detaylar icin benle iletisime gecebilir.
Teşekkürler hocam başvurdum bende hayırlısı artık
-
Hocam daha önce de sormuşlar. Sınavda seminerde anlatılanlardan mı soruluyor yoksa daha önceden konulara hakim olmak mı gerek?
-
kukunku bunu yazdı
Hocam daha önce de sormuşlar. Sınavda seminerde anlatılanlardan mı soruluyor yoksa daha önceden konulara hakim olmak mı gerek?
Seminerde anlatılanlardan hocam. 10 soru olur 50 üzeri alan hakem olur. Kalan kimse olmaz.
-
Peki hocam hakem olduktan sonra ne yapıyorsun yani görevin falan ne oluyor? Futbolda 4 5 tane hakem var onlar gibi mi?
-
İzmir için ben de başvurdum.
-
bykamu bunu yazdı
Peki hocam hakem olduktan sonra ne yapıyorsun yani görevin falan ne oluyor? Futbolda 4 5 tane hakem var onlar gibi mi?
Hocam burada pistin uzunluğuna göre 15-45 arası hakem oluyor. Yarışın türüne göre hakemlerin görevi değişiyor. Genel itibari ile kural ihlali var mı yok mu onun kontrolünü yapıyoruz diyebiliriz. Her hakeme bir telsiz verilir ve oyunun kitabına aykırı bir durum olduğunda başhakeme bildirim yapar. Ayrıca bayrakları takip etme, kaza olduğunda müdahele etme gibi görevlerde oluyor.
-
oha lan süper tamda motosiklet alma arefesinde süper oldu
a2 ehliyetimde yakında çıkar bide hakem oldummu deyme keyfime :D
-
Kayıt tamamdır, hadi hayırlısı bakalım.