Motosikletten Anlayanlardan Yardim
-
İlerde 1000 cc ve uzerı ıstıyorsan baslangıc ıcın ıyıdır az yakar saglam motordur al derım daha ıyı ona denk bi motor bulamazsın kolay kolay ılerde cc yı artırcgnı varsayarak soyluyorum
-
CBF alma kurye motoru o istersen pelerinle bin o motora yine kurye gözüyle bakarlar :|
Hy al ss kasası var sağlam ama çok dandik, yine yamaha 125r yada honda cbr 250 al cbr 250 çok dik motor ama yine hyo'dan iyidir.
Hyo'da kalıp var icraat yok söylim :| -
bu motor olayi cok karisik kime sorsan baska birsey dio... daha dun hyo sahibiyle konustum adam satici falanda degil ama motoru saglam ogdu.bindim biraz ve benim seviyeme gore gayet iyi motor sonucta yarisa katilmayacagim yada basinca 300 km ler istemeyecegim,is ev arasi bincem binmiskende durusu saglam olsun diyorum. zaten araba bile cikmio 130lara helede sehir ici
-
dünya motorsiklet sektörü japonların kontrolünde.en mükemmel en uzun ömürlü en en ergonomik en baba motorları mallesef bu japonlar japon mühendisleri yapıyor.başlı başına dünyanın sadece 100 de 15 i Honda nın elinde.40 yıldan fazla dünyanın en büyük motosiklet üreticisi honda.son bilinen rakamlar yılda honda 10 milyon yamaha 6 milyon suzuki 3 milyon 1.5 milyon kawasaki.1 milyon ducati aprilia altı bmw çinliler gider.gerisi italyanların almanların amerikalıların çinlilerin vs.alacağın motor elinde kalmamalı satarkende değerini bulmalı eder etmeli.kısa vade de düşüneyim dersen de zarar edersin bunları matematik dahilinde düşün ve karar ver.sonuçta 2 lirayı sen vereceksin 4 lirayıda.