folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Mount & Blade Warband Bedava Mı Oldu ?

Mount & Blade Warband Bedava Mı Oldu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

5 dolar dıyor 

hipokondriyak tarafından 11/Tem/14 03:29 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

bana gelmemiş lan? steam açıklama bekliyom :D

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

beyler steamden aldıkta şimdi hile yapacaz diyelim nası olacak :D cheatmenu yazdım ama işlemiyor

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

günceldir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    DrkDvl bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

Boyutu 888 olarak gözüktü ama indirirken 586mb a düştü sebebni çözemedim ama o civarlarda. Güncellemelerle 800ü bulur galiba.

Up olsun da oynamak isteyen varsa kaçırmasın. Ben seviyorum bu oyunu ama mp si pek sarmadı. En iyisi single takılmak.

o boyut, diskte kaplayacağı yeri gösteriyor hocam. oyunun dosyaları yüklenince 888mb oluyor.

Doğru diyorsun hocam yükledikten sonra 888 mb oldu. Steame bak diskte kaplayacağı yer hakkında bilgi bile veriyor adamlar aşmış :D

Hacılar oyun kütüphaneme eklenmişti steamde 5 dolar diyor ama ben hiç işlem yapmadım otomatik eklenmişti tıkladım indi :D 

Steamı sürekli güncel tut ayarlarınızın açık olduğundan emin olun çünkü  oyun eklenmeden önce 15mblık güncelleme gelmişti steame.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 2172 Toplam Mesaj: 16