Mount And Blade Warband İle İlgili Bir Soru ?
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------
aga memluk derim baska bisi demem:D orduda sirf memlukler var aglatiom valla da bi hatun bulamadim kendime sole eli yuzu duzgun:D yav bide ayar oldum baska ulkelerin komutanlarini bi turlu kendi tarafima alamiorum gelmiolar bi turlu 1dene aldm ole daha yok anasini satim:@
-----------------------------Leydi Glunda başkasını tanımam tam eş :D
-
Asi296 bunu yazdı:
ugur0 bunu yazdı:
aga memluk derim baska bisi demem:D orduda sirf memlukler var aglatiom valla da bi hatun bulamadim kendime sole eli yuzu duzgun:D yav bide ayar oldum baska ulkelerin komutanlarini bi turlu kendi tarafima alamiorum gelmiolar bi turlu 1dene aldm ole daha yok anasini satim:@
-----------------------------illa tekrardan single'a başlattırcaksınız :D
-
Asi296 bunu yazdı:
OveRTaX bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
abi çok sıkıyor oyun ya o köylüler geliyor 30-40 tane topluyorum sonra bi atlı alıyor telef herşey başa sarıyor
sağlam adam nereden bulacam ki o atlılardan filan
-----------------------------Kergit hanlığının köylerinden gönüllü topla.Onlar direk atlı oluyor.Paran varsa hanlara girip atlı paralı askerleride satın alabilirsin.
-----------------------------Yanlış yönlendirme olmasın yok öyle bişey direk atlı hiç bir ülkede yok ama kergitlerde biraz daha erken atlı oluyor birlikler rütbesi daha az
-----------------------------sana denk gelmemiş o zaman.kergit köylerinden gönüllü aldığın zaman kergit askeri olarak çıkar bunlardan bazıları yaya olabiliyor ama genellikle atlı oluyor hepsi.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
ALIN CRACK
ÖNCE TÜM PATCHLERİ YÜKLEYİN.
SONRA 1.127 YE GELİNCE VERDİĞİM LİNKTEKİNDEN YÜKLEYİN.
ÇÜNKÜ VERDİĞİM LİNKTEKİ SON ÇIKAN SÜRÜMÜN CRACK.
EĞER SW LERE GİRERKEN SERVERIN VERSİYONU SİZİNKİNDEN ÜST DERSE Bİ SONRAKİ PATCHİ YÜKLERSİNİZ (TABİ SKİDROW DİYE ARATCAKSINIZ)
http://www.hackhell.com/oyun-yamalari/665513-mount-blade-warband-1127-multiplayer-crack-tiesto8482-rsamphfamphh.html
-----------------------------haci sirayla onceki versiyonlarin hepsinimi yuklicem yani direk bunu yukledim serial istio da:D
-
Asi296 bunu yazdı:
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------emir atis mi ne vardi onun kizina yaziom bende:D dunya alem dusman ztn vermiolar kizlarini hicbiri:D