folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mount&Blade Warband Oynayan?

Mount&Blade Warband Oynayan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar tesadüfen idnirdim oyunu 600 mu 700 mb mi ne ama böle oyun görmedim ben tam isteğim tarzda harika bir oyun.

malesef 7 8 saat başından kalkamaz oldum oyunu oynayan ve bilen varmı oyun malum biraz derin bir oyun.

ben ordu kuruyorum hanlardan ve köylerden adam toplayıp sonra elalemin teki beni esir alıyo filan canım sıkılıyo . dün itibari ile anca bir komutan oldum birde köy verdiler onunda derebeyliğini yapıyorum :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

hocam indirebileceğim sağlam bir link verir misin güven olmuyor da indirilen yerlere ?

sen netten indirdiysen indirdiğin linki ver pülüs :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Bende oynuyordum format attım silindi.Bir ara tekrar yükleyeceğim.

Birinin seni durdurup savaşa soktuğunda onu yenmek için savaş muharebe sayısını(seviyesi de olabilir) 30'a düşür.Düşman birlikler halinde gelir ve yenmen daha kolay olur.

Ben oyunu tam sökemediğim için hileli oynuyordum tekrar yükleyince hilesiz oynayacağım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

tantum bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam indirebileceğim sağlam bir link verir misin güven olmuyor da indirilen yerlere ?

sen netten indirdiysen indirdiğin linki ver pülüs :D

bu arada beyler oyun türkçe ve sanırım türkler yapmış online oynama seçeneğide var ttnet adsl faturanıza fazlaan bir 20 ytl mi ne yansıtışıyormuş sonra ücretsiz sunuculardan oynayabildiğiniz bir online oyun aynı zamanada.

bunun yanında multi ve new game seçeneği mevcut

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768 and weights 211KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768 and weights 221KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768 and weights 244KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768 and weights 173KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768 and weights 157KB.

Savaş yüzünden parça parça-yırtılmış (bölünmüş) bir kara parçası, kendi grubun için güçlü savaşçıları toplamanın ve arbedeye girmenin zamanıdır. Savaşta adamlarına yol göster, krallığını genişlet ve Kalderya (Calradia) tahtına talip ol.

* 64 oyuncuya kadar Multiplayer(çoklu) oyunlar.
    * Multiplayer oyunlar ölümüne maç(Deathmatch), ölümüne takım maçı(Team Deathmatch), bayrak kapma, fetih, savaş ve kuşatmaları içermektedir.
    * Bugüne kadar yapılmış, kullanımı en kolay orta çağ savaş sistemi.
    * İsterseniz maceranızı kendiniz arayın veya ordunuz ile düşmana karşı çarpışın.
    * Kaleleri fethedin, köylüleri vergiye bağlayın ve etki alanınızı genişletip taht için mücadele edin.
    * Evlenmek için romantizm yeteneğinizi geliştirin veya soğuk siyasette ilerleme kaydedin.

< width="425" height="350" ="http://www.youtube.com/v/yqgjw4EvbHo">

İşletim Sistemi: Windows 2000/ME/XP/Vista/Windows 7
    İşlemci: 2.1Ghz
    RAM: 1 GB
    HDD: 900 MB
    Ekran Kartı: (128 MB+)
    Directx 9c

http://rapidshare.com/files/370060025/MOANBLWAON.FO.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/370060039/MOANBLWAON.FO.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/370060012/MOANBLWAON.FO.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/370059690/MOANBLWAON.FO.part4.rar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leprosy
    Leprosy's avatar
    Erkek

ben kendi kralıma rest çektim kendi ülkemi kurdum, derebeylerimi peşime takıp şavaşlara filan gidiyorum. bütün haritayı fethetmek üzereyim şuan.... oyun harika fakat daha geliştirilmesi lazım....

The child is grown, The dream is gone...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mali0
    mali0's avatar
    Erkek

leprosy sonunda resti çektin demek :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

hocam ben oynarken karakteri ihraç ediyordum. sonradaki belgelerimdeki karakter dosyasını düzenleyip tekrar ithal ediyordum.

kimseler öldüremiyordu. ayrıca sınırsız para , tecrübe vs.  :D demir vucüt güçlü darbe gibi şeyler max. 10   tek el silahlar gibi yetenekler max. 650 oluyor.

güç karizma gibi şeyleri istediğin kadar yap. güç arttıkça can artıyor. ama çevikliği fazla artırma çünkü bi tuşa bastığında adam 150mt gidiyor

oynanmıyor oyun :D  hileleride aktif yap hocam. çok zevkli oluyor o zaman :)  kolay gelsin..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mali0
    mali0's avatar
    Erkek

o zaman attan bile hızlı koşuyo öldüreceğin adamı yakalayamıyon....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leprosy
    Leprosy's avatar
    Erkek

mali0 bunu yazdı:

rest kelimesi az bile esir aldım zindana attım herifi...:d

The child is grown, The dream is gone...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Leprosy bunu yazdı:

mali0 bunu yazdı:

rest kelimesi az bile esir aldım zindana attım herifi...:d

ben şimdi daha sadece 100 küsür gündür devam ediyrum oyun içindeki gün kavramından bahsediyorum.

ne öneriyorsunuz ne yapayım ben. sürkeli köy yağmalayıp şehire gidip satıp parası ile handan paralı asker alıyorum yanıma ? tek olarak bunu yapıyorum sen ne önerirsin?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Gerçekten güzel oyundur.İsteyen olursa torrent linki de benden:

http://www.kickasstorrents.com/mount-and-blade-warband-skidrow-t3927277.html

http://www.kickasstorrents.com/mount-and-blade-warband-v1-125-update-skidrow-t4203674.html

yanlız oyunu kurduktan sonra crack yapmadan 2. linkteki 125 update ini yükleyip sonra crack yapın.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 6576 Toplam Mesaj: 55