Mouse Arıyorum Grafik Çizimler İçin
-
bimden mi alıyorsun 50. mause u nasıl kaybedıyorsun benım kadar zarar verecegını yıpratacagını sanmıyorum 50 nedir ya abartı olmus . sen mause alma mause kullanma kursuna git önce bence ne amaclı kullanıyorsun bılmıyorum ama yanlıs şekilde kullanıyorsun kesinlikle :)
-
Hocam çizim için diyorsunuz, sonra 60-70 lira bütçeden bahsediyorsunuz. Mause'unuzu biraz hor kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Benim tavsiyem, bütçenizi genişletin ve bir Logitech alın. Uzun süreli kullanım için idealdir.
Benim yakın zamanda 2 tane aldığım Logitech lazer mause var, kablolu ama çok iyi. Linkini aşağıda veriyorum, uygun olursa düşünebilirsiniz.
Bir de yeni aldığım bilgisayarın yanında verilen ASUS GX800 Lazer Mause var, onu ayrıca bulabileceğinizi sanmıyorum ancak eğer araştırmak isterseniz model vereyim dedim.
-
G500, logitech
-
A4 Tech' ten vazgeçtim kült gibi bir mouse ve hep aynı tasarım hea birde unutmadan her mouse üzerine yok örümcek, yok eskitilmiş yazılar yok oyun amblemleri vs. basmışlar A4 Tech' te sıktı ve hatta baydı artık o yüzden X7' den vazgeçtim.
Logitech G300 ile G500 arasında takılıp kalmıştım. Yaklaşık 10 gündür ne forum kaldı araştırmadığım nede sormadığım adam kaldı.
G500 için çok baba mouse diyorlar ancak kronik bir hata 2-3 ay bazen daha fazla 4-5 ay gibi bir süre sonra sol tuşunda çift tıklama yada hiç tıklamama yapıyormuş bu yüzden 85 TL vermekten vazgeçtim ve G500' ü rafa kaldırdım.
G300 için yaptığım araştırma ise sağ ve sol el kullanımına uygun, lazer gözün tam ortada koyulması ile alışageldiğimiz mouse hassasiyetini fazlasıyla karşılıyor olması (sağ ve sol da olan optik gözler bazı minimal hareketleri alıştığımız boyutlarda veremiyor), 9 ayarlanabilir tuş, 3 farklı led aydınlatma ile fonksiyonel oluşu, teflon kırmızı altpanel ile maksimum kayganlık, A4 Tech' ten küçük ve farklı bir boyut ile ele oturması, spor görünümü ancak G300' ünde tek eksi yönü üzerinde yer alan 6 adet G fonksiyonel tuşların üzerindeki kaplamaların 5-6 ay sonra silinmesi. Ancak bunuu dert etmeyerek bi G300 için az önce sipariş geçtim.
Gittigidiyor' dan A4 Tech ve Mouse Pad için sipariş vemriştim adam saolsun anlayışlı çıktı ve siparişin iptalinde problem çıkarmadı.
Bugün Bimeks' e giderek dedim alayım şu G300' ü Vatan Bilgisayar' da 50 TL olan mouse Bimeks' te 73 TL. e haliyle yuhlar, ohalar havada uçuştu ve sonuç itibari ile Vatan' dan online sipariş ettim 73 ile 50 arasında 23 TL oynar 5 TL kargo tutsa 18 TL. az para değil neredeyse 3 paket sigara parası :}
G300 elime ulaştığında iyi bir inceleyip ürün hakkındaki yorumlarımıda bu konuya ekleyeyim ki adam gibi bir konu bütünlüğü olsun.
Konuya ürün öneren arkadaşlara teşekkür ederim, mouse kullanmayı öğren- oha nasıl beceriyorsun- sen mouse kullanmayı bilmiyorsun gibi post kasan arkadaşları ise eshefle kınıyorum :}
sRcN tarafından 29/Eki/12 01:32 tarihinde düzenlenmiştir -
ahaha bu arada bu programlanabılır tus kombinasyonu olayı
örn: ctrl f ctrl c ctrl x
enter ı mesele yapabılıyormuyuz tusa ?
-
hipokondriyak bunu yazdı
ahaha bu arada bu programlanabılır tus kombinasyonu olayı
örn: ctrl f ctrl c ctrl x
enter ı mesele yapabılıyormuyuz tusa ?
aynen istediğin tuş kombinasyonu, kısayol, makro ekleyebiliyor ve bunları tuşlar üzerinden tek tıkla çalıştırabiliyorsun.
-
Özellikler:
· Modern ve ergonomik dizayn
· 2.4Ghz kablosuz teknoloji ile 15 metre çalışma mesafesi
· Gelişmiş lazer teknolojisi
· 1600dpi okuma hassasiyeti ve Dpi ayarlama tuşları
· Vitesli scroll özelliği sayesinde 10.000 satırlık Office dokümanını 7 saniye içinde tarayabilme özelliği
· Dört yöne hareket edebilen ve programlanabilen tekerlek
· 8 Adet Programlanabilir tuş
· Programlanabilir gizli başparmak butonu
· Tekerlek üzerinden zoom in / zoom out özelliği
· Tak-Çalıştır özelliğine sahip Micro alıcı
· Işıklı pil durum göstergesi
· 9 Ay Pil ömrüSistem Gereksinimleri:
· Windows 2000, Windows XP,Vista ve Windows 7 ile uyumluluk
· Mac ile uyumluluk
· USB bağlantıilgili link http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/logitech-mx1100-cordless-kablosuz-lazer-mouse-35177039ben bunu bizim mimara almıştım bunu bozman zor :) -
tekrar tekrar yazıyorum al pişman olmıycaksın
http://www.sanalmarketim.com/urun/a266b7548548e23bfdac4851c10bc036/RAZER-DEATHADDER-3500-dpi-Gaming-Mouse-V2-+-Pro-Gaming-Mousepad-Hediye -
PanxeR bunu yazdı
yıllarca kullandığım klavye ve mause ların söz gelimi ak koydum.
uzun süre manyakca fps ve diğer oyunlarda (sanıyorum ki senden fazla tuşa basmışımdır ) edindiğim tecrübe
iyi bir klavye 1 yıl
iyi bir mause 5 yıl
sağlam kalıyor :)
mause ve klavyelerinizi 6 ay dan çok kullanmayın yoksa habire grip vs gibi hastalıklardan kurtulamazsınız -
Hocam maus bozulma sorunu bendede vardı 50-10 tl arası aldığım mauslar sürekli bozuluyordu. Gittim 10 liraya aldım Everese SM-601 3 yıldır kullanıyorum tık yok. :)