folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Mouse Arıyorum Grafik Çizimler İçin

Mouse Arıyorum Grafik Çizimler İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bimden mi alıyorsun 50. mause u nasıl kaybedıyorsun benım kadar zarar verecegını yıpratacagını sanmıyorum 50 nedir ya abartı olmus . sen mause alma mause kullanma kursuna git önce bence ne amaclı kullanıyorsun bılmıyorum ama yanlıs şekilde kullanıyorsun kesinlikle :) 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam çizim için diyorsunuz, sonra 60-70 lira bütçeden bahsediyorsunuz. Mause'unuzu biraz hor kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Benim tavsiyem, bütçenizi genişletin ve bir Logitech alın. Uzun süreli kullanım için idealdir.

Benim yakın zamanda 2 tane aldığım Logitech lazer mause var, kablolu ama çok iyi. Linkini aşağıda veriyorum, uygun olursa düşünebilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001262-g500-gaming-lazer-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41346

Bir de yeni aldığım bilgisayarın yanında verilen ASUS GX800 Lazer Mause var, onu ayrıca bulabileceğinizi sanmıyorum ancak eğer araştırmak isterseniz model vereyim dedim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

G500, logitech

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

A4 Tech' ten vazgeçtim kült gibi bir mouse ve hep aynı tasarım hea birde unutmadan her mouse üzerine yok örümcek, yok eskitilmiş yazılar yok oyun amblemleri vs. basmışlar A4 Tech' te sıktı ve hatta baydı artık o yüzden X7' den vazgeçtim.

Logitech G300 ile G500 arasında takılıp kalmıştım. Yaklaşık 10 gündür ne forum kaldı araştırmadığım nede sormadığım adam kaldı.

G500 için çok baba mouse diyorlar ancak kronik bir hata 2-3 ay bazen daha fazla 4-5 ay gibi bir süre sonra sol tuşunda çift tıklama yada hiç tıklamama yapıyormuş bu yüzden 85 TL vermekten vazgeçtim ve G500' ü rafa kaldırdım.

G300 için yaptığım araştırma ise sağ ve sol el kullanımına uygun, lazer gözün tam ortada koyulması ile alışageldiğimiz mouse hassasiyetini fazlasıyla karşılıyor olması (sağ ve sol da olan optik gözler bazı minimal hareketleri alıştığımız boyutlarda veremiyor), 9 ayarlanabilir tuş, 3 farklı led aydınlatma ile fonksiyonel oluşu, teflon kırmızı altpanel ile maksimum kayganlık, A4 Tech' ten küçük ve farklı bir boyut ile ele oturması, spor görünümü ancak G300' ünde tek eksi yönü üzerinde yer alan 6 adet G fonksiyonel tuşların üzerindeki kaplamaların 5-6 ay sonra silinmesi. Ancak bunuu dert etmeyerek bi G300 için az önce sipariş geçtim.

Gittigidiyor' dan A4 Tech ve Mouse Pad için sipariş vemriştim adam saolsun anlayışlı çıktı ve siparişin iptalinde problem çıkarmadı. 

Bugün Bimeks' e giderek dedim alayım şu G300' ü Vatan Bilgisayar' da 50 TL olan mouse Bimeks' te 73 TL. e haliyle yuhlar, ohalar havada uçuştu ve sonuç itibari ile Vatan' dan online sipariş ettim 73 ile 50 arasında 23 TL oynar 5 TL kargo tutsa 18 TL. az para değil neredeyse 3 paket sigara parası :}

G300 elime ulaştığında iyi bir inceleyip ürün hakkındaki yorumlarımıda bu konuya ekleyeyim ki adam gibi bir konu bütünlüğü olsun.

Konuya ürün öneren arkadaşlara teşekkür ederim, mouse kullanmayı öğren- oha nasıl beceriyorsun- sen mouse kullanmayı bilmiyorsun gibi post kasan arkadaşları ise eshefle kınıyorum :} 

sRcN tarafından 29/Eki/12 01:32 tarihinde düzenlenmiştir

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

ahaha bu arada bu programlanabılır tus kombinasyonu olayı 

örn: ctrl f ctrl c ctrl x 

enter ı mesele yapabılıyormuyuz tusa ? 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

ahaha bu arada bu programlanabılır tus kombinasyonu olayı 

örn: ctrl f ctrl c ctrl x 

enter ı mesele yapabılıyormuyuz tusa ? 

aynen istediğin tuş kombinasyonu, kısayol, makro ekleyebiliyor ve bunları tuşlar üzerinden tek tıkla çalıştırabiliyorsun.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek

Özellikler:
    · Modern ve ergonomik dizayn
    · 2.4Ghz kablosuz teknoloji ile 15 metre çalışma mesafesi 
    · Gelişmiş lazer teknolojisi 
    · 1600dpi okuma hassasiyeti ve Dpi ayarlama tuşları
    · Vitesli scroll özelliği sayesinde 10.000 satırlık Office  dokümanını  7 saniye içinde tarayabilme özelliği
    · Dört yöne hareket edebilen ve programlanabilen tekerlek
    · 8 Adet Programlanabilir tuş
    · Programlanabilir gizli başparmak butonu 
    · Tekerlek üzerinden zoom in / zoom out özelliği
    · Tak-Çalıştır özelliğine sahip Micro alıcı
    · Işıklı pil durum göstergesi
    · 9 Ay Pil ömrü
    Sistem Gereksinimleri:
    · Windows 2000, Windows XP,Vista ve Windows 7  ile uyumluluk
    · Mac ile uyumluluk
    · USB bağlantı

ben bunu bizim mimara almıştım  bunu bozman zor :) 

Kelimeler Kanatır !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

yıllarca kullandığım klavye ve mause ların söz gelimi ak koydum.

uzun süre manyakca fps ve diğer oyunlarda (sanıyorum ki senden fazla tuşa basmışımdır ) edindiğim tecrübe

iyi bir klavye 1 yıl 

iyi bir mause 5 yıl 

sağlam kalıyor :)

senin mausenin içinde artık organik yaşam belirtileri olmuştur yosunlar falan 5 yıl mause kullanan cimri mürid hasta olursun microptan

mause ve klavyelerinizi 6 ay dan çok kullanmayın yoksa habire grip vs gibi hastalıklardan kurtulamazsınız

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam maus bozulma sorunu bendede vardı 50-10 tl arası aldığım mauslar sürekli bozuluyordu. Gittim 10 liraya aldım Everese SM-601 3 yıldır kullanıyorum tık yok. :)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
Toplam Hit: 7003 Toplam Mesaj: 33