Mouse Sorunu(Logitech M325)
-
herkese selamlar
4-5 ay önce Logitech M325 mouse aldım ve gayet memnunum fakat bugün okulda düzgün çalışan mouse evde takıldı çalışmıyor.
1-2 kere çalıştı tekrar dondu ve şuan çalışmıyor.Garantiye götürmeden benim halletmem mümkün mü ?
-
Hocam başka pil takıp denedin mi?
-
Cok güzel mouse sessiz süper. bende de ayni model vardi paso yerelere atiyordu kendini sonu seninki gibi oldu. en son wd40 siktim icine komple gitti. Belki sendeki farkli bir sorundur ama.
-
@karabuyucu hocam pil değiştirdim işe yaramıyor
@paduwan driver mı sorun diye bakıyorum ama o da değil kafayı yemeden garantisi varken götüreyim ben cihazı en iyisi :)
-
ferriere bunu yazdı
@paduwan driver mı sorun diye bakıyorum ama o da değil kafayı yemeden garantisi varken götüreyim ben cihazı en iyisi :)
Yok hocam driver ile ilgili sorun değildir aynı mouse u kullanıyorum bende. Yere falan düşürdüysen eğer belki o yüzden sıkıntı olmuş olabilir. Sen en iyisi logitech e mail at yada garantiye gönder. Logitech in satış sonrası hizmetleri çok çok iyidir.
-
karabuyucu bunu yazdıferriere bunu yazdı
Yok hocam driver ile ilgili sorun değildir aynı mouse u kullanıyorum bende. Yere falan düşürdüysen eğer belki o yüzden sıkıntı olmuş olabilir. Sen en iyisi logitech e mail at yada garantiye gönder. Logitech in satış sonrası hizmetleri çok çok iyidir.
eyvallah hocam çok sağol yarın logitech e mail atayım belki çözerler yoksa garantiye yollarım
-
hocam aynı model bende de var, 1,5 yıldır aynı duracell pil ile çalışıyor tıkır tıkır. eğer garantisi varsa hiç kurcalama gönder gitsin.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam aynı model bende de var, 1,5 yıldır aynı duracell pil ile çalışıyor tıkır tıkır. eğer garantisi varsa hiç kurcalama gönder gitsin.
hocam aldığım yere götürdüm orda çalıştı şimdi format atıcam bilgisayara belki düzelir
-
bu maustan bendede var maus topu sizinde hassas mı baya ?
bide çok çevirince ses yapıyor ses geliyor mu ben hızlı çevirince baya bi ses geliyo içinden ?
-
karabuyucu bunu yazdı
Hocam başka pil takıp denedin mi?
Hocam lazer yanıp sönüyorsa pil ister. @karabuyucu'nun de dediği gibi. Ama sen çalışmıyor demişssin. En iyisi aldığın yere yol yakınken şey et.
Edit: Zaten görütmüşssün. Pc format yerine, eski tarihe bir geri döndürüp deneseydin keşke. ;)
palakan229 tarafından 16/Mar/14 02:32 tarihinde düzenlenmiştir -
saybirs bunu yazdı
bu maustan bendede var maus topu sizinde hassas mı baya ?
bide çok çevirince ses yapıyor ses geliyor mu ben hızlı çevirince baya bi ses geliyo içinden ?
hocam mouse un topunu özellikle hassas yapmışlar. onun bi yazılımı var, onu kurduğun zaman sayfaları kaydırırken tabletteymişsin hisse veriyor, böle duraksamadan sayfaları aşağı yukarı kaydırabiliyorsun.