folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Mouse Sorunu(Logitech M325)

Mouse Sorunu(Logitech M325)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek

herkese selamlar

4-5 ay önce Logitech M325 mouse aldım ve gayet memnunum fakat bugün okulda düzgün çalışan mouse evde takıldı çalışmıyor.

1-2 kere çalıştı tekrar dondu ve şuan çalışmıyor.Garantiye götürmeden benim halletmem mümkün mü ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Hocam başka pil takıp denedin mi? 

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

Cok güzel mouse sessiz süper. bende de ayni model vardi paso yerelere atiyordu kendini sonu seninki gibi oldu. en son wd40 siktim icine komple gitti. Belki sendeki farkli bir sorundur ama.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek

@karabuyucu hocam pil değiştirdim işe yaramıyor

@paduwan driver mı sorun diye bakıyorum ama o da değil kafayı yemeden garantisi varken götüreyim ben cihazı en iyisi :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    ferriere bunu yazdı

@paduwan driver mı sorun diye bakıyorum ama o da değil kafayı yemeden garantisi varken götüreyim ben cihazı en iyisi :)

Yok hocam driver ile ilgili sorun değildir aynı mouse u kullanıyorum bende. Yere falan düşürdüysen eğer belki o yüzden sıkıntı olmuş olabilir. Sen en iyisi logitech e mail at yada garantiye gönder. Logitech in satış sonrası hizmetleri çok çok iyidir.

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı
    ferriere bunu yazdı

Yok hocam driver ile ilgili sorun değildir aynı mouse u kullanıyorum bende. Yere falan düşürdüysen eğer belki o yüzden sıkıntı olmuş olabilir. Sen en iyisi logitech e mail at yada garantiye gönder. Logitech in satış sonrası hizmetleri çok çok iyidir.

eyvallah hocam çok sağol yarın logitech e mail atayım belki çözerler yoksa garantiye yollarım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam aynı model bende de var, 1,5 yıldır aynı duracell pil ile çalışıyor tıkır tıkır. eğer garantisi varsa hiç kurcalama gönder gitsin.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam aynı model bende de var, 1,5 yıldır aynı duracell pil ile çalışıyor tıkır tıkır. eğer garantisi varsa hiç kurcalama gönder gitsin.

hocam aldığım yere götürdüm orda çalıştı şimdi format atıcam bilgisayara belki düzelir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

bu maustan bendede var maus topu sizinde hassas mı baya ?

bide çok çevirince ses yapıyor ses geliyor mu ben hızlı çevirince baya bi ses geliyo içinden ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

Hocam başka pil takıp denedin mi? 

Hocam lazer yanıp sönüyorsa pil ister. @karabuyucu'nun de dediği gibi. Ama sen çalışmıyor demişssin. En iyisi aldığın yere yol yakınken şey et.

Edit: Zaten görütmüşssün. Pc format yerine, eski tarihe bir geri döndürüp deneseydin keşke. ;)

palakan229 tarafından 16/Mar/14 02:32 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    saybirs bunu yazdı

bu maustan bendede var maus topu sizinde hassas mı baya ?

bide çok çevirince ses yapıyor ses geliyor mu ben hızlı çevirince baya bi ses geliyo içinden ?

hocam mouse un topunu özellikle hassas yapmışlar. onun bi yazılımı var, onu kurduğun zaman sayfaları kaydırırken tabletteymişsin hisse veriyor, böle duraksamadan sayfaları aşağı yukarı kaydırabiliyorsun.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 2626 Toplam Mesaj: 13