Mozilla Firefox 4.0 Beta 8‘ İn Penceresinden TBT
-
keokihamni bunu yazdı:
-----------------------------bende google chrome kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum. Opera kurmak istiyorum. Nerden indirip kurim?
-----------------------------
http://www.tahribat.com/Forum-En-Hizli-Tarayici-Opera-Yi-Deneyin-120145/
Buradaki yazima bakabilirsin.
Ayrica abdullahazad, operadaki eklenti sistemi firefoxtan farkli isliyor. zaten firefoxun eklenti sistemide operadaki widgetlerden cakma :D operanin ilk surumunde bile sekmeler var tüm tarayicilar operadan caldilar :) opera ilklerin tarayicisidir, en hizlisidir, kraldir. (eski firefoxcu olarak soyluyorum.) -
opera daki unit benzer bi uygulama firefox ta olsa tadından yenmez var yada ben keşvet medim henüz
-
bunun portable'ı varmı
-
chrome'cuyumdur ama indiresim geldi şimdi denemek gerek
-
tasarım operadan arak
ilk eklenti ve sekme özelliği firefox un değildi
sorunları var fakat güzel
Chrome + Opera Rulez....
-
hoşuma gitti kullanıyorum
-
Güzeldir güzel :)
-
x3uqm4 bunu yazdı:
keokihamni bunu yazdı:
bende google chrome kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum. Opera kurmak istiyorum. Nerden indirip kurim?
http://www.tahribat.com/Forum-En-Hizli-Tarayici-Opera-Yi-Deneyin-120145/
Buradaki yazima bakabilirsin.
Ayrica abdullahazad, operadaki eklenti sistemi firefoxtan farkli isliyor. zaten firefoxun eklenti sistemide operadaki widgetlerden cakma :D operanin ilk surumunde bile sekmeler var tüm tarayicilar operadan caldilar :) opera ilklerin tarayicisidir, en hizlisidir, kraldir. (eski firefoxcu olarak soyluyorum.)
-----------------------------tab'leri yukarı tasıyarak geniş görüş açısı sağlamayı akıl eden: chrome. şimdi görüyoruz hepsi tab'leri yukarı taşıyor.
alttaki durum cubugunu sadece gerektiği anda göstermeyi akıl eden: chrome
eklentilerin bir browserın vazgeçilmezi oldugunu göstere: firefox. öyle widgetle oyuncakla bu iş olsaydı opera da eklenti sistemine geçmezdi deil mi?
kısacası opera o kadar da ilklerin tarayıcısı değilmiş.
-
%90ı operadan . bi operaya bakın bi firefoxa iyice operaya özenmeye başlamışlar ama hiçbişey operanın yerini tutamaz :D
-
linux'ta birkaç bug'u haricinde harika çalışıyor. Oda birkaç güne kalmaz düzeltilir. Şu anda chrome kullanıyorum. ikisi arası git gel tabi ağırda basan Mozilla oluyor. (=