Mozilla Firefox...
-
mozilla yav$osu yine $a$ırtmadı beni :| ama kaldı ki Diyarbakır belediyesi resmi web sitesi ( http://www.diyarbakir-bld.gov.tr/ ) nde bile Diller bölümünde Kürtçe varsa mozillada hayli hayli olur :/
-
İyi de Kürtler sadece Türkiye'de yaşamıyorlar. Şimdi hepiniz bana bölücü şerefsiz demeyin. Bölücülerin, Pkk'nin ve diğer bütün şerefsizlerin ben de T.a.Q!
-
einstein1926 bunu yazdı:
-----------------------------
İyi de Kürtler sadece Türkiye'de yaşamıyorlar. Şimdi hepiniz bana bölücü şerefsiz demeyin. Bölücülerin, Pkk'nin ve diğer bütün şerefsizlerin ben de T.a.Q!
-----------------------------
Kürtler yurtdışında yaşayıp Kürtçe konuşuyorsa o sorun o devletin sorunudur orda ne yaparsa yapsın.! Ama burda gelipte etnik köken bölücülük yapıp illada ben böle konuşurum ben böle yazarım demesin.! Burada Türklüğünden gurur duyan Türkçe konuşan bu ülkede yaşasın.! Atatürk ne demiş Ağız ve Şive farklılıkları bir dilin zenginliğidir demiş.Ama Atatürk dilinizi değiştirin herkes farklı dil konuşsun ve yazsın dememiş.! Galiba içimizde ağız ve şivenin ne demek olduğunu bilmeyenler var ?! Heralde şive ve ağızı farklı bir dilmiş gibi yada ben öyle konuşup öyle yazma gibi sananlar var.! Ben daha başka bişey demicem bu konuda beni anlıyan anladı :) -
@Alerjik
çok doğru demiş aynen katılıyourm.
Ayrıca kürt, çerkez felan diye ayrırken oraya lazı da eklemeyin. Sahi sikeirm amınızı. Karadeniz kadar var mı la cesuru, vatanseveri, delisi, esprilisi ak hea ! geliyrım gidiyrım amina goyayım deriz/derler ama yazarken Türkçe yazarlar. Hatta kibar yerlerde karadeniz şivesiyle konuşulmaz. Normal Türkçe konuşulur. bilmeden zırlamayaın
Karamanoğlu Mehmet Bey'den beri divanda, sarayda, orduda her yerde Türkçe'den başka dil kullanılmayacaktır. Ne kürtçesi mürtçesi ak. Zaten pkk/kürt karışması yapılıyo bu durumda kürtçenin konuşulma ihtimali bile yok. -
bunlar ülke değilki... sadece bi topluluk neye hizmeten dilleri oluyor anlamadım,dünyada yüzlerce ırk var devleti
olmayan o zaman lavuk mozilla onlarada yapsın farklı sürüm... ayrıca kürtçe kadar uydurma bi dil görmedim tamamen
türkçe-arapça-ingilizce karşımı bişey sallama bi dil... garibime giden,mezapotamya ırkının alfabesinde x,w felan ne gezeki?
-
:=)
-
bende abazayım abaza edition istiyorum !