Mozilla Firefox...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    mozilla yav$osu yine $a$ırtmadı beni :| ama kaldı ki Diyarbakır belediyesi resmi web sitesi ( http://www.diyarbakir-bld.gov.tr/ ) nde bile Diller bölümünde Kürtçe varsa mozillada hayli hayli olur :/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     İyi de Kürtler sadece Türkiye'de yaşamıyorlar. Şimdi hepiniz bana bölücü şerefsiz demeyin. Bölücülerin, Pkk'nin ve diğer bütün şerefsizlerin ben de T.a.Q!

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    einstein1926 bunu yazdı:
    -----------------------------
     İyi de Kürtler sadece Türkiye'de yaşamıyorlar. Şimdi hepiniz bana bölücü şerefsiz demeyin. Bölücülerin, Pkk'nin ve diğer bütün şerefsizlerin ben de T.a.Q!
    -----------------------------
    Kürtler yurtdışında yaşayıp Kürtçe konuşuyorsa o sorun o devletin sorunudur orda ne yaparsa yapsın.! Ama burda gelipte etnik köken bölücülük yapıp illada ben böle konuşurum ben böle yazarım demesin.! Burada Türklüğünden gurur duyan Türkçe konuşan bu ülkede yaşasın.! Atatürk ne demiş Ağız ve Şive farklılıkları bir dilin zenginliğidir demiş.Ama Atatürk dilinizi değiştirin herkes farklı dil konuşsun ve yazsın dememiş.! Galiba içimizde ağız ve şivenin ne demek olduğunu bilmeyenler var ?! Heralde şive ve ağızı farklı bir dilmiş gibi yada ben öyle konuşup öyle yazma gibi sananlar var.! Ben daha başka bişey demicem bu konuda beni anlıyan anladı :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

@Alerjik

çok doğru demiş aynen katılıyourm.
    Ayrıca kürt, çerkez felan diye ayrırken oraya lazı da eklemeyin. Sahi sikeirm amınızı. Karadeniz kadar var mı la cesuru, vatanseveri, delisi, esprilisi ak hea ! geliyrım gidiyrım amina goyayım deriz/derler ama yazarken Türkçe yazarlar. Hatta kibar yerlerde karadeniz şivesiyle konuşulmaz. Normal Türkçe konuşulur. bilmeden zırlamayaın

Karamanoğlu Mehmet Bey'den beri divanda, sarayda, orduda her yerde Türkçe'den başka dil kullanılmayacaktır. Ne kürtçesi mürtçesi ak. Zaten pkk/kürt karışması yapılıyo bu durumda kürtçenin konuşulma ihtimali bile yok.

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

bunlar ülke değilki... sadece bi topluluk neye hizmeten dilleri oluyor anlamadım,dünyada yüzlerce ırk var devleti

olmayan o zaman lavuk mozilla onlarada yapsın farklı sürüm... ayrıca kürtçe kadar uydurma bi dil görmedim tamamen

türkçe-arapça-ingilizce karşımı bişey sallama bi dil... garibime giden,mezapotamya ırkının alfabesinde x,w felan ne gezeki?

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

:=)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    bende abazayım abaza edition istiyorum !

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 2370 Toplam Mesaj: 18