Mp3 Albüm Albüm [FTP]
-
ftp://85.146.33.127/Music/ ftp://ftp.chuguev.net/audio Çekin çektikten sonra dua edin :))
-
teşekkürler hocam.
sen daha önceden oyunlar vs ile ilgili ftp paylaşmıştın bugün girdim baktım eski konuya. şifre var :| bi baksana
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------teşekkürler hocam.
sen daha önceden oyunlar vs ile ilgili ftp paylaşmıştın bugün girdim baktım eski konuya. şifre var :| bi baksana
-----------------------------
e hocam ftp ler benim değil public ediyorum abanıyolar snra herif önlem alıyo benim bi suçum yok yani. Ama istek olursa FTP ayarlarız sıkıntı değil. -
Mr_Dark bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
teşekkürler hocam.
e hocam ftp ler benim değil public ediyorum abanıyolar snra herif önlem alıyo benim bi suçum yok yani. Ama istek olursa FTP ayarlarız sıkıntı değil.
-----------------------------biliyorum hocam olmadığını da :) vallahi çok makbüle geçer. DJ_Alperin Cs konusunda bir sürü sorun yaşıyan vardı. Ordan çekmiştim bende harbiden sağlam virüs sorunuda yok. Hatırladım bakim dedim şifre var.
kaliteli paylaşımlar yapıyorsun üstad devamını dileriz. :)
-
ftp://85.146.33.127/Music/Albums/Top%20100%20Best%20Techno,%20Trance%20Dance%20Songs,%20Vol.%201/
bu güzele benziyor sağol hocam :)
-
Cute Ftp ile dalın komple cekin :)
-
hocam iyi Güzelde hep gavur müziği Tr ftp yokmu :D
-
mr dark mürid.. Sen ara ara böle patlamalar yapıorsun.. Seni seviyor sayıyor öpesim gelior :D Mp3 arşivimin yarısı geçen paylaşmış olduğun FTP ile yapılmıştır.
muck :D
-
dark kral cocuk ya seviyorum onu
:d
-
bu süper oldu...hele depoyu format atayım derken silmişken :D:D
-
türkçe yokmu kanka =))