Mp3 Bulup İndirin!
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------pessimist bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
bearshare, limewire, varken bunlara gerenk yok
-----------------------------programla uğraşmak istemeyenler için alternatif olarak verdim zaten. herkes biliyor diğer seçenekleri :)
-----------------------------Olmaz olurmu hiç hotboy un herzaman yaptığı iş :) illa konuya bir kulp bulacak :)
-----------------------------lan ne zaman yaptım öyle bişey, kalbimi kırdın bak.
-
güzzelde;
bununla uğraşacağınma youtube amcadan ararım converte ederim en azından upraşmış olmam boş işler bunlar
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------güzzelde;
bununla uğraşacağınma youtube amcadan ararım converte ederim en azından upraşmış olmam boş işler bunlar
youtube dan bulup convert edince hiç uğraşmamış oluyosun? -
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------güzzelde;
-----------------------------youtube dan bulup convert edince hiç uğraşmamış oluyosun?
-----------------------------bende onu diyecektim senin yaptığın daha uğraştırıcı :))
-
hotboy bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------pessimist bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------programla uğraşmak istemeyenler için alternatif olarak verdim zaten. herkes biliyor diğer seçenekleri :)
-----------------------------Olmaz olurmu hiç hotboy un herzaman yaptığı iş :) illa konuya bir kulp bulacak :)
-----------------------------lan ne zaman yaptım öyle bişey, kalbimi kırdın bak.
-----------------------------Hacı takip ediyorum herhalde :) kırılma sen kimsenin bana kırık olmasını istemem gördüğümü söylüyom ama öylede ras gelmiş olabilir :))
muck I love you :)
-
mataramasuko bunu yazdı:
----------------------------youtube dan bulup convert edince hiç uğraşmamış oluyosun?
-----------------------------öle dandirik forumlarda virüslü virüslü bişiler indirmektense youtubeden az daha kahrını çekerim pırıl pırıl mp3 ;)
-
hotboy bunu yazdı:
gerek var olm ben kullanmiorum öle viruslu programlarievde bakcam siteye
-
site güzel saol hazır limtisiz tarife varken sokayim ttnet fazla fazla ne bulursam indiiryom zaten :D bu ayda kapncak net amk indir gitsin :d
-
SiyanojeN bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
----------------------------youtube dan bulup convert edince hiç uğraşmamış oluyosun?
-----------------------------öle dandirik forumlarda virüslü virüslü bişiler indirmektense youtubeden az daha kahrını çekerim pırıl pırıl mp3 ;)
-----------------------------ne forumu ? bakmadan yorum yapıyorsun bravo :)
-
site yaramaz be abi :S richie hawtin i bile bulamıosa ya$amasın bu sitenin sahibi :D