Mp3 Çalar - Kulaklık İkilisi Hakkında Fikir/Öneri
-
oDevilRullz bunu yazdı
Hocam ben şimdi öyle güzel kulaklık falan almadım da çok fark ediyor mu bu kulaklıklar?
inanilmaz derecede hem de :-)
SUPERBICO tarafından 24/Şub/13 00:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Barış AKG K350 ve Sennheiser px100 kullanıyorum.Biri in-ear diğeri bant.İkisinden de aşırı memnunum ve öneririm
Çamaşır makinasında ipodum yıkanmış. Bana ipod dışında kaliteli mp3 çalar önerebilirmisiniz?Fonksiyonel bir şey olmasına gerek yok Ipod touch gibi ama sesi muazzam vermeli.Ne dersiniz?
-
sony mp3 player alttaki siyahtan var bendede yanında sennheiser mx370 var gayette iyi hatta geçen metrobüste sesi çok açmamıştım adam rahatsız oldu amk :|
-
hocam öncelikle gösterdiğin iki cihaz'da işe yaramaz..ben sana aynı fiyat aralığında olan seni maddi anlamda zorlamayacak bi cihaz önereceğim..o da sandisk sansa olacak fiyat sınırı yoksada cowon alabilirsin, kulaklık konusundada artık kimsenin sennheiser'a yanaşmamasını öneririm çünkü bence para tuzağı aynı fiyat bandında akg veya koss kulaklıklar bulabilirsin ki kulaklığın ne kadar iyi olursa olsun cihazın verebildiği kadarını dinlersin o yüzden hala ipod+beats kullananları anlayamıyorum ben sana akg öneririm haa ayrıca kulaklığın mutlaka in-ear olsun AKG K321 ekonomik ve kaliteli bir kulaklıktır f/p ürünüdür sennheiser'da bu segment'te bir kulaklık yok mesela mp3 player olarakta sandisk sansa alırsan iyi bir ikili oluşturur müziğinide gayet kaliteli dinlersin.
-
arkadaşlar metal müzik dinlicem f/p açısından mp3 player ve kulaklık önerisi varmı bana göre
-
Lemuria bunu yazdı
hocam öncelikle gösterdiğin iki cihaz'da işe yaramaz..ben sana aynı fiyat aralığında olan seni maddi anlamda zorlamayacak bi cihaz önereceğim..o da sandisk sansa olacak fiyat sınırı yoksada cowon alabilirsin, kulaklık konusundada artık kimsenin sennheiser'a yanaşmamasını öneririm çünkü bence para tuzağı aynı fiyat bandında akg veya koss kulaklıklar bulabilirsin ki kulaklığın ne kadar iyi olursa olsun cihazın verebildiği kadarını dinlersin o yüzden hala ipod+beats kullananları anlayamıyorum ben sana akg öneririm haa ayrıca kulaklığın mutlaka in-ear olsun AKG K321 ekonomik ve kaliteli bir kulaklıktır f/p ürünüdür sennheiser'da bu segment'te bir kulaklık yok mesela mp3 player olarakta sandisk sansa alırsan iyi bir ikili oluşturur müziğinide gayet kaliteli dinlersin.
Hocam müzik sandisk? garip değil mi işe yaramaz dediğin marka yıllardır mp3 çalar pazarında.. cowonun önerebileceğin bi modeli var mı? kapasite önemli değil şarkıları değiştiriyorum sürekli. Ses aralığını geniş verebilsin.Yüksek seslerde bozulma yapmasın istiyorum.
-
mp3 çalar olarak o sony'yi aldım. ilk günüm gayet güzel kendisiyle..
tok ve güzel bir sesi var shl1700 ile kullanıyorum şuan.
gerçekten çok doygun. fazlasıyla tatmin etti beni. şarj olayıda çok iyi.
dedikleri gibi 3 dakka şarj ile 90dakika dinleme olmasada 10 dk. şarj ettim 2 saate yakın dinledim.
küçük hafif ufacık bişi :D sony yani :D kulaklık kaldı şimdi
-
Toplu taşıma da veya yolda müzik dinliyorsan kulakiçi kulaklık al hocam.Bantlılar hem dışarı çok ses veriyor hem yürürken kayıyor sapka takmak istesen takamazsın fln uğraşma.
Sennheiser'ın kulakiçi modelleri genelde pahalı o yüzden benim önerim;
http://www.electroworld.com.tr/p/philips-oneill-kulak-ici-kulaklik-sho9550-10/
Ses kalitesi gayet güzel ben bu modeli live with walkman telefonla kullanıyorum sesi sonuna kadar açamıyorum.Kablosu da güzel ve dayanıklı farklı renkleride var.
http://www.electroworld.com.tr/p/philips-she8000-kulakici-kulaklik/
Daha sağlam bas istiyorsan böyle birşey var.Dinlediğin müzik türüne göre bunu da tercih edebilirsin
http://www.electroworld.com.tr/p/philips-sho4507-10-o-neill-kulak-ici-kulaklik/
Buda en bastaki modelin üst versiyonu kablusu üzerinde kısayol tuşları var biraz daha kullanım rahatlığı sağlıyor.Tabi fiyatı bence çok.
-
AKG K 321 nasıldır beyler
-
abi müzikle çok içli dışlı olmanın zararları bunlar :d bak hiç öle herşey duycam diye bi uğraşım yok, bimden 30 liraya maxell kulaklık aldım bugün şu an duman-helal olsun u hissederek dinliyorum :d acıya felan bağladım :d