folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Mp3 Çalar - Kulaklık İkilisi Hakkında Fikir/Öneri

Mp3 Çalar - Kulaklık İkilisi Hakkında Fikir/Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    oDevilRullz bunu yazdı

Hocam ben şimdi öyle güzel kulaklık falan almadım da çok fark ediyor mu bu kulaklıklar?

inanilmaz derecede hem de :-) 

SUPERBICO tarafından 24/Şub/13 00:47 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Barış AKG K350 ve Sennheiser px100 kullanıyorum.Biri in-ear diğeri bant.İkisinden de aşırı memnunum ve öneririm

Çamaşır makinasında ipodum yıkanmış. Bana ipod dışında kaliteli mp3 çalar önerebilirmisiniz?Fonksiyonel bir şey olmasına gerek yok Ipod touch gibi ama sesi muazzam vermeli.Ne dersiniz?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

sony mp3 player alttaki siyahtan var bendede yanında sennheiser mx370 var gayette iyi hatta geçen metrobüste sesi çok açmamıştım adam rahatsız oldu amk :|

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

hocam öncelikle gösterdiğin iki cihaz'da işe yaramaz..ben sana aynı fiyat aralığında olan seni maddi anlamda zorlamayacak bi cihaz önereceğim..o da sandisk sansa olacak fiyat sınırı yoksada cowon alabilirsin, kulaklık konusundada artık kimsenin sennheiser'a yanaşmamasını öneririm çünkü bence para tuzağı aynı fiyat bandında akg veya koss kulaklıklar bulabilirsin ki kulaklığın ne kadar iyi olursa olsun cihazın verebildiği kadarını dinlersin o yüzden hala ipod+beats kullananları anlayamıyorum ben sana akg öneririm haa ayrıca kulaklığın mutlaka in-ear olsun AKG K321 ekonomik ve kaliteli bir kulaklıktır f/p ürünüdür sennheiser'da bu segment'te bir kulaklık yok mesela mp3 player olarakta sandisk sansa alırsan iyi bir ikili oluşturur müziğinide gayet kaliteli dinlersin.

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

arkadaşlar metal müzik dinlicem f/p açısından mp3 player ve kulaklık önerisi varmı bana göre

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı

hocam öncelikle gösterdiğin iki cihaz'da işe yaramaz..ben sana aynı fiyat aralığında olan seni maddi anlamda zorlamayacak bi cihaz önereceğim..o da sandisk sansa olacak fiyat sınırı yoksada cowon alabilirsin, kulaklık konusundada artık kimsenin sennheiser'a yanaşmamasını öneririm çünkü bence para tuzağı aynı fiyat bandında akg veya koss kulaklıklar bulabilirsin ki kulaklığın ne kadar iyi olursa olsun cihazın verebildiği kadarını dinlersin o yüzden hala ipod+beats kullananları anlayamıyorum ben sana akg öneririm haa ayrıca kulaklığın mutlaka in-ear olsun AKG K321 ekonomik ve kaliteli bir kulaklıktır f/p ürünüdür sennheiser'da bu segment'te bir kulaklık yok mesela mp3 player olarakta sandisk sansa alırsan iyi bir ikili oluşturur müziğinide gayet kaliteli dinlersin.

Hocam müzik sandisk? garip değil mi işe yaramaz dediğin marka yıllardır mp3 çalar pazarında.. cowonun önerebileceğin bi modeli var mı? kapasite önemli değil şarkıları değiştiriyorum sürekli. Ses aralığını geniş verebilsin.Yüksek seslerde bozulma yapmasın istiyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

mp3 çalar olarak o sony'yi aldım. ilk günüm gayet güzel kendisiyle..

tok ve güzel bir sesi var shl1700 ile kullanıyorum şuan.

gerçekten çok doygun. fazlasıyla tatmin etti beni. şarj olayıda çok iyi.

dedikleri gibi 3 dakka şarj ile 90dakika dinleme olmasada 10 dk. şarj ettim 2 saate yakın dinledim.

küçük hafif ufacık bişi :D sony yani :D kulaklık kaldı şimdi

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Toplu taşıma da veya yolda müzik dinliyorsan kulakiçi kulaklık al hocam.Bantlılar hem dışarı çok ses veriyor hem yürürken kayıyor sapka takmak istesen takamazsın fln uğraşma.

Sennheiser'ın kulakiçi modelleri genelde pahalı o yüzden benim önerim;

http://www.electroworld.com.tr/p/philips-oneill-kulak-ici-kulaklik-sho9550-10/

Ses kalitesi gayet güzel ben bu modeli live with walkman telefonla kullanıyorum sesi sonuna kadar açamıyorum.Kablosu da güzel ve dayanıklı farklı renkleride var.

http://www.electroworld.com.tr/p/philips-she8000-kulakici-kulaklik/

Daha sağlam bas istiyorsan böyle birşey var.Dinlediğin müzik türüne göre bunu da tercih edebilirsin

http://www.electroworld.com.tr/p/philips-sho4507-10-o-neill-kulak-ici-kulaklik/

Buda en bastaki modelin üst versiyonu kablusu üzerinde kısayol tuşları var biraz daha kullanım rahatlığı sağlıyor.Tabi fiyatı bence çok.

طדṮ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek

AKG K 321 nasıldır beyler

Oyun yeni başlıyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

abi müzikle çok içli dışlı olmanın zararları bunlar :d bak hiç öle herşey duycam diye bi uğraşım yok, bimden 30 liraya maxell kulaklık aldım bugün şu an duman-helal olsun u hissederek dinliyorum :d acıya felan bağladım :d

.
Toplam Hit: 2919 Toplam Mesaj: 22