Mp3 Download Engelleme ?
-
arkadaşlar mp3 dinleme sitesi yapıyorum fyanlız ben sunucuya attıgım dosyalrın downloadını nasıl engelleyebilirim?
işte gelen idm media downloader gibi programlardan inderemesin hostta bunu engellemek mumkunmu? -
WildWamqire bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar mp3 dinleme sitesi yapıyorum fyanlız ben sunucuya attıgım dosyalrın downloadını nasıl engelleyebilirim?
işte gelen idm media downloader gibi programlardan inderemesin hostta bunu engellemek mumkunmu?
-----------------------------bugune kadar yapan veya çalışan bi sistem görmedim..
her türlü karşı bilgisayara o veriler gidicek.. mp3 veya başka formatta..
her türlü bir program o verileri alıp sana vericek :)
-
mantıken bi veri okunabiliyorsa kayıtta edilir. buyüzden indirmek isteyen biri her halukarda kaydeder.ha işi zorlaştırim dersen dosya yollarını şifreleyip,sayfaya js ile basmak falan bi çözüm olabilir.
-
engelliyemezsin
-
anladım teşekürler Arkadaşlar
kodlar zaten jsde gööülü ama Script tagları arasında oldugu için mp3 adresi kayanakta basbaya gozukuyor playeri çok begendim ne yapallı mmilet artık arapça şarkılara dadanacak :) -
Engelleyemezsin ama zorlaştırabilirsin...
-
o kaynakta direk gözükmesini engellemek için şey yap js ile yazdır dosya yolunu o zaman kaynağı görüntüle dedimi göremez
-
opusdei bunu yazdı:
Engelleyemezsin ama zorlaştırabilirsin...
-----------------------------nasıl hocam olur o biraz ipucu verebilirmsin?
-
http://nokiatune.audiodraft.com/
burdaki sesleri nasıl indircez peki !!!
hodri meydan
-
aliyk bunu yazdı:
http://nokiatune.audiodraft.com/
burdaki sesleri nasıl indircez peki !!!
hodri meydan
-----------------------------o nasıl yapılmıs ya ?
-
bilgim yok fikir yürütüyorum piyasada olmayan bir şekilde codeclenen mp3 dosyalarını senin player'ın açacağı şekilde siteye koyarsın dinlenebilir fakat indirildiğinde standart dışı bir codec olduğu için dinlenemez mesela bilgisayarımzda flv yürütücü olmadığı halde internet sayfasından video izleyebilmemiz gibi fakat bunca uğraşa değer mi ?