MP3 İndirmede Ceza Dönemi Başladı
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
indirceğin şarkıların listedisini yap git 4 megabit bi cafeye çek 1 saatte at flashına gül gibi yaşa :D
-----------------------------valla dorumu değil mi bilemem ama şöyle bişe duydum.Şayet birisi illegal bişey yapar da cafe sahibinin güvenlik kamerası vs eksikliği yüzünden bulunamazsa ihale cafeciye kalıomuş.Ondan eşşek gibi buluolar diye biliorum :).Ama kulaktan dolma haber bunlar orası ayrı.Doğruluğu?bilinmez :)
-----------------------------çüş abi :S o zaman bi kişiyi bulma masrafı albüm masrafını kaça katlar? polisin işi yok onu mu araştırcak?
-
walla 4-5 sene önce bi yabanci siteden indiriyordum adamlar o zaman bu isin mantigini kavramislar sonundaki .mp3 siliyor
mesala
tahribat.mp3 ya adamlar tahribat yapıyor indirdikten sonra ben koyuyodum sonuna .mp3 diye bu is böle çözülür :D
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------walla 4-5 sene önce bi yabanci siteden indiriyordum adamlar o zaman bu isin mantigini kavramislar sonundaki .mp3 siliyor
mesala
tahribat.mp3 ya adamlar tahribat yapıyor indirdikten sonra ben koyuyodum sonuna .mp3 diye bu is böle çözülür :D
-----------------------------işte böyle :D
-
amk şarkıcıların hepsi zatn, sahneden extrada ordan burdan çuvalla para kazanıyo,
bi mp3 indirdik diye bu kadar uğraştırcaklarsa albüm yapmasınlar ozman amk
-
Görende azılı katilleri arıyolar sanacak..
-
az önce indirdim bi ton şarkı sanmıroyurm bişi olcağını
-
ordaki filmlerde tehlikelimi arkadaşlar yani anlarsınız ya :D:D:D
-
p2p yı tespıt edemezler lakin emnıyetın pclerıne baglantı kurmadıkca belkıde emnıyet kendı pclerıne muzık falan atıyodur yem olsun dıye :D
saka bır yana
caydırıcı olsun dıye boyle bı uygulama yaptıklarını zannedıyorum
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------p2p yı tespıt edemezler lakin emnıyetın pclerıne baglantı kurmadıkca belkıde emnıyet kendı pclerıne muzık falan atıyodur yem olsun dıye :D
saka bır yana
caydırıcı olsun dıye boyle bı uygulama yaptıklarını zannedıyorum
-----------------------------
dostum peki filmlerde sorun oluyormu bide ben daa dün 5 tane şarkı indirdim en iyisi samsundan toz olim ben :D bi 5 gün tatil ii gelcek gibi geliyor bana -
Yalan haber, kullanıcının gözünü korkutmak için yapılmış. Zaten geçen senenin haberi