folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Mp3 İsteği (Bakıverin Bi Nooluur :))

Mp3 İsteği (Bakıverin Bi Nooluur :))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seriouserror
    seriouserror's avatar
    Erkek

arkadaşlar hiç bi yerde bulamadığım 2 şarkı var. elinde olan varsa upload edebilir mi acaba? 

1. bülent gökçe - belki bir kış günü

2. barış manço - kul ahmet

SeRiousErRoR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Başka başlık açmak istemedim,buradan istiyim,arkadaşlar elinde "C-it a coeur ou a raison" mp3 ü olan var mı?Klibini buluyorum ama mp3 ü bulamadım,şimdiden teşekkürler

Klibini izlemek isteyen olursa burdan http://www.youtube.com/watch?v=WMvauEfPMLQ

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    bkz:forum kuralları

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------

Başka başlık açmak istemedim,buradan istiyim,arkadaşlar elinde "C-it a coeur ou a raison" mp3 ü olan var mı?Klibini buluyorum ama mp3 ü bulamadım,şimdiden teşekkürler

Klibini izlemek isteyen olursa burdan http://www.youtube.com/watch?v=WMvauEfPMLQ

buyur  http://dosyam.net/?id=qki97f 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Barış Manço'nun Şarkısının asıl Adı ..Kul Ahmet değil --// Ahmet Beyin Ceketi

Al link: http://rapidshare.com/files/26939397/Ahmet_Beyin_Ceketi.mp3

----------------------

topic açarken ( ) içine gereksiz saçma-salak tümceler sıkıştırma! 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    ganimet sağol hocam,cuma'da dua edicem sana : )

Çekil,Önümden Çekil...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Karatahta bi istekte benden yapta ..sonrası Cumada banada due et ..ben gidemeyeceğim :s :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

noel_baba bunu yazdı:
    Karatahta bi istekte benden yapta ..sonrası Cumada banada due et ..ben gidemeyeceğim :s :)

isteğe gerek yok hocam,tüm tahribata yaparız,karşılıksız : )

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Canımsın ..Allah Razı Olsun :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Benimde İşime Yaradı Eyw ((:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 2371 Toplam Mesaj: 12