Mp3 Player Sorunum?
-
işte bencede mp3 playerin içinde bir sorun var ama taktığım zamanda şarj oluyor normal dinleyebiliyorumda:)
-
hmm karışık bi durum usb ye taktığında sağa sola hareket ettir kasmadan belki temassızlık filan oluyordur
-
valla kardeş garntideyse tamirre götür diycem her halde data bağlantılarında bir sorun oluşmuş yani fiziksel bir hasar oluşmuş olabilir...
-
içinde müstehcen foto lar olmasa heç sorun değil:)
ama liseli furyasına yeni isimler kazandırmaktan korkuyorum:)
-
Sen cihazı bana bi' gönder
Birde MAC ya da Linux cihaza tak öyle bir dene imkan varsa... Onların üzerinde format atma komutu oluyordu reset değil
Benim yeğende de vardı da dosya sistemi bozulmuştu 80GB falan gözüküyodu 1GB alet... Formatlayıp tamir etmiştim...
Fiziksel zarar olasılığı zor ama olmaz da değil açıp bakabiliyorsan kurcala derim...
Yok şu bu diyorsan vedalaş yak gitsin
-
servisler genelde firmware güncellemesi yapıp yollarlar. ben ne çektim bunlardan allah biliyo.. o bahsettiğin sorunu anca biçimlendirmeyle çözersin gibi yalnız şey yap mesela ben en son bu yolla hallettimwindowsun disk biçimlendirme aracı var dandik bişey onunla dene sonrada aletin kendi programıyla onar ve firmwarei tekrar güncelle sitesinde vardır muhtemelen.. foto falan var demişşin onlar muhtemelen gider ama bence onun içinde http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download den bunu dene photorec testdiskle geliyo senin mp3 playerin belleğinden de muhtemelen kurtarır tabi aleti win görüpte üzerine her tıkladığında açmak için program seç diyosa.. :| ben böyle hallettim.. kolay gelsin..
-
ya işte mp3 playerı taktığımda sadece şarj oluyo normalde f: de gözükmesi lazım oradada gözükmüyor orayı tıkladığımda lütfen disk takın filan falan diyor yani aygıtı hiç sallamıyo