folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mp3 Player Tavsiyesi

Mp3 Player Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Sony nwzw273 B almayı düşünüyorum aramızda kullanan arkadaşlar varmı , neden bunu alacaksanız derseniz kablo derdinden kurtulmak için almak istiyorum daha pratik olduğunu düşünüyorumda.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

mutlaka güzeldir. 

bende şundan var. www.letsgodigital.org/images/artikelen/55/yeni-sony-walkman.jpg 

müthiş birşey. ses kalitesi olsun şarj süresi olsun harika. hele hızlı şarj olayı var ki 3 dakika şarj edip yarım saat bir saat dinleyebiliyorsun. benim gibi şarj etme konusunda unutkan adamlar için iyi. gerçi bu beni daha da unutkan yaptı =P

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Anladım hocam teknosadan 1 tane spariş geçim o zaman maxsimum 9 taksit.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ben kendi kullandığımı diyom hocam, senin bu dediğini bilmiyorum. fakat aynı seriden gözüküyor. kaliteli bi kulaklıkla ses kalitesine kefil olurum, şarjı da aynı sistemse kefil olurum. güzele benziyor da bi sıkıntı çıkarsa bana sövme =P

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

ben kendi kullandığımı diyom hocam, senin bu dediğini bilmiyorum. fakat aynı seriden gözüküyor. kaliteli bi kulaklıkla ses kalitesine kefil olurum, şarjı da aynı sistemse kefil olurum. güzele benziyor da bi sıkıntı çıkarsa bana sövme =P

Yok hocam estafrullah ne sövmesi olmazsa gider incelerim içime sinerse alırım yoksa diğerinden alırım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mp3'te iPod'dan başkası yalan.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Fiyatları yüksek onlarında hem kablo derdinden kurtulmak istiyorum o yüzden.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

sansa clip+ kullanıyorum uzun süredir memnunum. Eğer yatarken müzik dinlemem diyorsan, kablo karmaşasından kurtulmak için seçtiğin güzel ancak pek kullanışlı gelmedi bana. Güzel bir kulaklıkta kablo karmaşası zaten yaşamazsın brainwavz m1 kullanıyorum kulaklık olarak hiç sıkıntı yaşamadım kopma, dolanma, karışma gibi.

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

Bence de sansa clip+ varken o bahsettiğini alma. Flac'ta çalıyor hem, cidden çok memnun kalırsın. Bende cowon c2 var çok memnunum. Türkiye de bulunmuyor malesef.  

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

NWZ-B173 kullanıyorum gayet memnunum hocam tavsiye ederim fiyatı biraz uçuk galiyor bazı insanlara ama bence sonuna kadar hakediyor. Dolar yüzünden biraz fazla sadece.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

mutlaka güzeldir. 

bende şundan var. www.letsgodigital.org/images/artikelen/55/yeni-sony-walkman.jpg 

müthiş birşey. ses kalitesi olsun şarj süresi olsun harika. hele hızlı şarj olayı var ki 3 dakika şarj edip yarım saat bir saat dinleyebiliyorsun. benim gibi şarj etme konusunda unutkan adamlar için iyi. gerçi bu beni daha da unutkan yaptı =P

bu gösterdigim cihaz ne kadar hocam

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 1372 Toplam Mesaj: 13