Mp3 Player Tavsiyesi
-
Arkadaşlar Sony nwzw273 B almayı düşünüyorum aramızda kullanan arkadaşlar varmı , neden bunu alacaksanız derseniz kablo derdinden kurtulmak için almak istiyorum daha pratik olduğunu düşünüyorumda.
-
mutlaka güzeldir.
bende şundan var. www.letsgodigital.org/images/artikelen/55/yeni-sony-walkman.jpg
müthiş birşey. ses kalitesi olsun şarj süresi olsun harika. hele hızlı şarj olayı var ki 3 dakika şarj edip yarım saat bir saat dinleyebiliyorsun. benim gibi şarj etme konusunda unutkan adamlar için iyi. gerçi bu beni daha da unutkan yaptı =P
-
Anladım hocam teknosadan 1 tane spariş geçim o zaman maxsimum 9 taksit.
-
ben kendi kullandığımı diyom hocam, senin bu dediğini bilmiyorum. fakat aynı seriden gözüküyor. kaliteli bi kulaklıkla ses kalitesine kefil olurum, şarjı da aynı sistemse kefil olurum. güzele benziyor da bi sıkıntı çıkarsa bana sövme =P
-
Prometheus bunu yazdı
ben kendi kullandığımı diyom hocam, senin bu dediğini bilmiyorum. fakat aynı seriden gözüküyor. kaliteli bi kulaklıkla ses kalitesine kefil olurum, şarjı da aynı sistemse kefil olurum. güzele benziyor da bi sıkıntı çıkarsa bana sövme =P
Yok hocam estafrullah ne sövmesi olmazsa gider incelerim içime sinerse alırım yoksa diğerinden alırım :)
-
Mp3'te iPod'dan başkası yalan.
-
Fiyatları yüksek onlarında hem kablo derdinden kurtulmak istiyorum o yüzden.
-
sansa clip+ kullanıyorum uzun süredir memnunum. Eğer yatarken müzik dinlemem diyorsan, kablo karmaşasından kurtulmak için seçtiğin güzel ancak pek kullanışlı gelmedi bana. Güzel bir kulaklıkta kablo karmaşası zaten yaşamazsın brainwavz m1 kullanıyorum kulaklık olarak hiç sıkıntı yaşamadım kopma, dolanma, karışma gibi.
-
Bence de sansa clip+ varken o bahsettiğini alma. Flac'ta çalıyor hem, cidden çok memnun kalırsın. Bende cowon c2 var çok memnunum. Türkiye de bulunmuyor malesef.
-
NWZ-B173 kullanıyorum gayet memnunum hocam tavsiye ederim fiyatı biraz uçuk galiyor bazı insanlara ama bence sonuna kadar hakediyor. Dolar yüzünden biraz fazla sadece.
-
Prometheus bunu yazdı
mutlaka güzeldir.
bende şundan var. www.letsgodigital.org/images/artikelen/55/yeni-sony-walkman.jpg
müthiş birşey. ses kalitesi olsun şarj süresi olsun harika. hele hızlı şarj olayı var ki 3 dakika şarj edip yarım saat bir saat dinleyebiliyorsun. benim gibi şarj etme konusunda unutkan adamlar için iyi. gerçi bu beni daha da unutkan yaptı =P
bu gösterdigim cihaz ne kadar hocam