Mp3 Player Ve Telefon İçin Kulaklık Önerisi
-
devilking bi link yok mu bende bi bakayım nasıl bişeymiş.adı cresyn mi onun?
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------
devilking bi link yok mu bende bi bakayım nasıl bişeymiş.adı cresyn mi onun?
-----------------------------SENNHEISER CX 300-II Precision'dan sonra en iyi ses aldığım kulaklık şirketten arkadaş almış sesine ve aldığı fiyata gerçekten inanamadım :|
Bendeki olan
-
Öneriler için sağolun arkadaşlar. Hepsine baktım netten yorumlarına felan.
Sennheiser MX-80 ile Cresyn EP300KL fena değil gibi duruyor. EP300KL yi Chipte görmüştüm simdi hatırladım. Fiyatıda düşmüş baya. Onu alacağım sanırım.
@GICIKCAN Hocam naptın sen :). 300 € ye kulaklık almaya kalkarsak 2 güne topu atarız :).
-
ohh pahalıymış.120 tl nerdeyse.bana philips she6000 yeter. eyvallah saol...:)
-
GICIKCAN bunu yazdı:
WooPeRHacK bunu yazdı:
GICIKCAN bunu yazdı:
http://www.sanalmarketim.com/urun/1a8a3cea8ffb44a3ba6bec4a55dfe9a1/SENNHEISER-IE-8-Kulakici-Kulaklik
Aynısı bende var dehşet bişey. hem bilgisayarda hemde mp3 çalarımda dinliyorum mükemmel kulaklık.
http://www.tahribat.com/Forum-Sennheiser-Ie-8-Satin-Aldim-122238/
Hazır konu açılmışken cowon s9 Türkiyede nerde bulabilirim arkadaşlar? bende mevcut ama aynı modelden bir arkadaşıma lazım kendiside istiyor. internette hiç bir yerde yok sadece ebay, amazon gibi sitelerde var ama gümrükte takılır riskli diye alamıyoruz arkadaşa.
-----------------------------dalga mı geçiyorsun mürid profesyonel kulaklık aramıyor 30 lralık kulaklık arıyor.
-----------------------------al demiyorum tosunum konuyu açan arkadaşa kullandığım kulaklığı söyledim aslanım iyi oku kullandığınız kulaklığı sormuş cevap verdik işte aynı markadan farklı bir modelleri varsa araştırabilir gerçi aynı markadan o bütçeye göre kulaklık yoktur ama farklı ucuz çin malı kulaklıklar çıkar karşısına oda fazla dayanmaz.
-----------------------------git aynada anlat o zaman tecrübelerini. adamın keyfini yüzlerce liralık kulaklıklar sunarak kursağında bırakma.Konuyu da kalabalık etme.senden üst düzey bir kulaklığın mümessili olman istenmiyor.
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
GICIKCAN bunu yazdı:
WooPeRHacK bunu yazdı:
GICIKCAN bunu yazdı:
http://www.sanalmarketim.com/urun/1a8a3cea8ffb44a3ba6bec4a55dfe9a1/SENNHEISER-IE-8-Kulakici-Kulaklik
Aynısı bende var dehşet bişey. hem bilgisayarda hemde mp3 çalarımda dinliyorum mükemmel kulaklık.
http://www.tahribat.com/Forum-Sennheiser-Ie-8-Satin-Aldim-122238/
Hazır konu açılmışken cowon s9 Türkiyede nerde bulabilirim arkadaşlar? bende mevcut ama aynı modelden bir arkadaşıma lazım kendiside istiyor. internette hiç bir yerde yok sadece ebay, amazon gibi sitelerde var ama gümrükte takılır riskli diye alamıyoruz arkadaşa.
-----------------------------dalga mı geçiyorsun mürid profesyonel kulaklık aramıyor 30 lralık kulaklık arıyor.
-----------------------------al demiyorum tosunum konuyu açan arkadaşa kullandığım kulaklığı söyledim aslanım iyi oku kullandığınız kulaklığı sormuş cevap verdik işte aynı markadan farklı bir modelleri varsa araştırabilir gerçi aynı markadan o bütçeye göre kulaklık yoktur ama farklı ucuz çin malı kulaklıklar çıkar karşısına oda fazla dayanmaz.
-----------------------------git aynada anlat o zaman tecrübelerini. adamın keyfini yüzlerce liralık kulaklıklar sunarak kursağında bırakma.Konuyu da kalabalık etme.senden üst düzey bir kulaklığın mümessili olman istenmiyor.
-----------------------------lan dallama sana mı soracam ben konuya cevap verip vermeyeceğimi hıyar ağası illada ağzımı bozdurcan yani piç herif. konuya kim kalabalık etmiş ben kullandığım kulaklığı söyledim a.q. salağı adama bunu al demiyorum ki farklı modelleri vardır illada. benim aldığım marka kulaklık öyle sony, creative gibi piyasada reklamların bokunu çıkararak satış yapmıyor, adamlarda kalite konuşuyor. boş yere mesaj atıpta konuyu sapıttırma pezevenk
-
Beyler gereksiz yere kalp kırmayın. Saolun var olun tavsiyeleriniz için. Gerek yok fazlasına.
-
:D ehehe muhabbete gel..
-
kivanc bunu yazdı:
:D ehehe muhabbete gel..
-----------------------------illada ağzımı açtırcak göt lalesi WooPeRHacK. nerde o eski tahribat bunlar yüzünden böyle ortalığı karıştırıyorlar. adam anlayarak okumuyor konuyu sapıttırıyor hıyar ağası ya
-
Teknosa da ve carrefour da sennheiser kopyası powerway kulaklık var, 10 ay kullandığım sennheiser hurda olunca almıştım halen kullanırım, tabi 10kere değişti garantiyle benım hatalarım yüzünden :D Ama güzel ve kaliteli ayrıca ~15tl dir.. Bas mid ve tizler iyidir, ama daha kaliteli bass için bali ve kürdan yardımıyla seal çekmen lazım birleşim yerine... Kolay gele.. Eğer alırsan mesaj at yardımcı olurum ne yapman gerektiğine :)