Mp3 Sıkıştırmada Son Nokta 5Mb To 1Mb.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Paylaşım için sağol ama benim şaştığım konu 1080p filmler varken vcd ya da dvd izleyenler flac ses dosyaları varken 128 kbps ya da 64 kbps mp3 dinleyenler,
-----------------------------hacim herkes ayni anda ayni teknolojiyi mi kullaniyor saniyorsun. Bunda sasilacak ne var ki bende halen dvd film izler 128 kbps mp3 dinlerim.
-
flac indirecebileğim ve arşivi geniş olan adresler varmı bildiğiniz? Sadece flac dinlemek değil, istediğim şarkıyı flac dinlemek istiyorum.
-
fatX bunu yazdı:
flac indirecebileğim ve arşivi geniş olan adresler varmı bildiğiniz? Sadece flac dinlemek değil, istediğim şarkıyı flac dinlemek istiyorum.
-----------------------------flac'tan şaşmam.
-
PanxeR bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
aynı formattaysa bozabilitesi yüksek ama mkv gibi filmdeki farklı format ve sıkıştırma tekniği kullanırsa neden olmasın
deneyen varmı
-----------------------------mp3 sadece tek bir format değil hoca belki 100 tane farklı türü var sadece kbps olarak da değil sıkıltırma programına göre kalitesi artar veya düşer tabi boyutta ona göre değişir
-----------------------------hoca biliyoz :)
-
nickneyime bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
-----------------------------flac'tan şaşmam.
-----------------------------teşekkürler hocam.
-
PanxeR bunu yazdı:
kaliteyi bozmadan imkansız. boyut küçültüyor ki bişiler siliyor zaten mp3 performanslı bir format değil
düşük boyut isteyen ogg orta kalite isteyem aac+ adam gibi dinlemek isteyen flac dinlesin
320kbps den düşük mp3 ler indirmeyin
2TB hdd nin 200 tl oldu bir dönemdeyiz kim ne yapsın 5mb to 1mb yi
ses formatları sıkıştırma yapar ogg nin farkı da orda zaten daha fazla sıkıştırıyor doğal ses için de flac kullanın kayıpsız dinlersiniz
bu arada belki o çevirdiğiniz sesi fark etmeyebilirsiniz ama adam gibi kulaklığı ve ses sitemi olan anlar
-----------------------------evet ayrıca kendi kulak sağlığınız için min. 320kbps mp3 dinleyin, tabii ki FLAC bulursanız kaçırmayın.
-
filmlerde bitrate düşürerek boyutu düşürüyorlar
müziktede kbps düşürerek yapıyorlar o işi.
hiç denemenizi tavsiye etmem. tabi müzik ve ses zevkiniz varsa.
-
benim yıllardır kullandığım program nerdeyse kayıpsız çeviriyo ama 1 mb a kadar indirirsen bir mp3 hiç dinlenecek gibi olmaz en kötü 96 kbps yaparsın daha aşağısı dinlenmez