Mp3 Ü Cd Çalar Da Dinlemek İçin...
-
Arkadaşlar bilgisayarımda bulunan mp3 müzikleri arabada cd çalarda dinleyebilir miyim?Hangi formata çevirmem lazım ya da cd ye yazdırırken nasıl yapmalıyım nero 6 kullanıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum
-
hocam arabanın teybi mp3 destekliyorsa dinleyebilirsin desteklemiyorsa audio formatında dinlersin
-
sana tavsiyem git 20 ytl'ye sd kart destekli kıytırık bir mp3 player al.10 ytl'yede 1 gb'lık sd kart al..sonra pcdeki mp3leri içine at...kasetli line-in kablosunuda aldın mı..tak kaseti mcd playerına(kasetçalarıda vardır muhakkak) elinde kalan kablosunuda mp3 playerın kulaklık girişine tka.aç mp3 playeri istediğini dinle
-
nero da muzik ve ses cd si yarat var. o sekmeye tıkla işin hallolur.. kolay gelsin.. yani cd leri oradan yazdır..
baska bir alternatif
mp3 çalabiliyorsa bilgisayardan CD ye normal şekilde(audio yapmadan) yazabilirsiniz.. şayet mp3 okuyamıyorsa aşagıdaki yazılımla track'a çevirin
http://www.mp3-cd-converter.com/mp3-converter/mp3cc_setup.exe
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------nero da muzik ve ses cd si yarat var. o sekmeye tıkla işin hallolur.. kolay gelsin.. yani cd leri oradan yazdır..
baska bir alternatif
mp3 çalabiliyorsa bilgisayardan CD ye normal şekilde(audio yapmadan) yazabilirsiniz.. şayet mp3 okuyamıyorsa aşagıdaki yazılımla track'a çevirin
http://www.mp3-cd-converter.com/mp3-converter/mp3cc_setup.exe
-----------------------------hepinize yardımlarınız için çok teşekkürler.Maalesef Mp3 desteklemiyor, track e çevirip , nerodan müzik-ses cd si yarat mı yapmam lazım?
-
hocam hiç uğraşma al bitane en ucuzundan mp3 çalar çin malı felan
at içine mp3 leri sonra bide araç kiti aldın mı tmm dır
-
semihsenturk1 bunu yazdı:
-----------------------------hepinize yardımlarınız için çok teşekkürler.Maalesef Mp3 desteklemiyor, track e çevirip , nerodan müzik-ses cd si yarat mı yapmam lazım?
-----------------------------aynen öle ama tracka çevirme gerek yok neroda ses cd yarat dediğinde kendi çeviriyor zaten
-
beyler bir de bişey varmış böyle arabanın cd çalarının olması gerekmiyormuş... normal kaset çalarda bile işe yarıyormuş bi alet işte...
bilgisayardan istediğin şarkıları atıp dinleyebiliyormuşsun arabada...
o meretin adı nedir..
ne kadardır bi bilgisi olan varmı.?
edit: yazdıklarımdan ben bile bişey anlamadım amk x)