folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Mp4 Oynatıcı Alcam Önerileriniz?(Ufak Cebe Sığıcak Cinsten)

Mp4 Oynatıcı Alcam Önerileriniz?(Ufak Cebe Sığıcak Cinsten)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar başlıktan da anlayabileceğiniz gibi mp4 oynatıcı almayı düşünüyorum bütçem 100-150 ytl

Ama derseniz ki al bak bu 180 ytl ama bunu cebine koyunca uçarsın onada hayır demem.

İstediğim özelliklere gelince bi kere görüntü kalitesi ii olsun yani daha doğrusu daha önce hiç böyle cihaz denemedim ama otobüste falan film izlenirmi?

Hafızası geniş olsun ve sd mmc bi şekilde genişletebilme şansımda olsun.

Birde ankara'da alabileceğim bi yer olsun 2. el de olur bnm için farketmez ama ii sağlam güzel birşey olsun..

he bide önerirmisiniz yni değer mi bu kadar para vermeye bide süresi ne kadar gidiyo yani 2-3 film izlenebilirmi yoksa pillerle aramın iyi mi olması gerekir?

son olarak hacılar sizce skystar 2 mi alsam yoksa bunu mu?(tmm ikisinin kulvarı ayrı ama ikisini birden alcak gücüm yok :\ ) 

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    creative zen
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

maltepe pazarına git , güzel aletler var, ben mp5 aldım bi tane ( öle deniyomuş ) video çekiyo , fotoğraf çekiyo, takvim ,saat vs. her b bok var

512 mb hafıza + sd kart ile arttırılabiliyoda , güzel bi alet, tuşları hariç bi sorunu yok güzel bişey tafsiye ederim 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

zervalone ve yeni avatarını beğenmediğim foxxly muhterem hacılar ne kadar aldığınızı nerden aldığınızı falan da yazarsanız sevinirm

birde maltepe pazarını tekrar mı açtılar nereye açtılar aynı yerde inşaat var şimdi :S

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

migros un oraya açıldı hemen yanında, sıhhiye otobüsü gidiyo. güzel oldu derli toplu bieyer oıldu . ben 120 yt haziranda aldım. şimdi 100 e filan belkide daha az a bulabilirsin çok fonksiyonel bi alet

benim  aletin sarjı 6-7 saat gidiyo. öle film filan izlemek için düşünme , bende öle almıştım ama olmuyo :D yani oynatıyo da müzikden filan yer kalmıyo. 

avatarımın nesi var :| hepimiz garfiyıldız :| 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    hort çekiim de herkes okusun dimi garıfild :F

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ii ozaman cebine koy ve uç : ) Walkman olayında aşmış olan Cowon ve Iriver'ın perakende bi şekilde elde edilecek tek alternatifi sony'dir ..Cowon ve Iriver çok iyiler ama çokta pahalı ve piyasa değiller o yüzden ülkemizde kesinlikle en iyi walkman statüsü Sony'e aittir..SonicStage zımbırtısı insanın ömründen ömür yer bi çok modelinde fakat sony bu linkini verdiğim alet'te bu olayı aşmıştır..Direk usb den sürükle bırak sistemi var .. bu ürünü al bence ..ama sonicstage olayını yinede bi araştır belki öyle çalışıor da olabilir..Sonicstage dediğim olay da ipod daki I tunes mantığında bişe oluyorben sewmiorm ve katlanamam şahsen ama sen dersenki uğraşırım sorun çıkarmaz.. o zamn sony nin herhangi bi ürününü alıp gönül rahatlığıyla mükemmel ses ve pil kalitesi ve kullanım kolaylığı ile eskitebilirsin

http://gold.com.tr/urunozel.asp?ID=36625

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    tmm hoca teknosaya gitcem birazdan başka önerisi olan varsa yaparsa sevinirim...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Acaba bu mp4 leri toptan getirip satan arkadas var midir..? Ben de isyerinde satmak icin arastiriyorum..

Eger uygun fiyata alabilecegimiz yerler varsa (Garantili ve Ucuz) toplu sekilde alabiliriz..

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    bende gitmedim uykum var siz rahat rahat önerin hacılar... yarın alcam artıkın

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

Hocalar siz rahat rahat film izleyebiliyosunuz değil mi ?

Toplam Hit: 2549 Toplam Mesaj: 19