Mp4 Playerdan Anlıyanlar Bir Bakarmısınız Lütfen
-
arkadaşlar bi mp4 playerım war kaçak almıstım 5 ytlye şimdi çalısıyor fakat pc ye takınca içerisine giremiyorum disk biçimlendirilmemiş diyor biçimlendir diyorum disk biçimlendirilemiyor diyor içindeki şarkılarıda dinliye dinliye kustum artık bunu nasıl biçimlendiriz yada baska bi yolu yokmudur bunun
-
5 Liralık Maldan Ne Bekliyorsun :) Made in China
-
İçinde Hariçi Bir Hafıza KArtı Varsa Eğer Vede Onu Biçimlendiremiyorsan Büyük İhtimalle Bozulmuştur Yeni Bir Tane Al Kart Sd mi Mmc mi?
-
yok yaw china deil bu japonyadan falan geliyor heralde :)
-
walla ney oldugunu bilmiyorum nerden bakıyok :)
-
BaRaTuM bunu yazdı:
-----------------------------walla ney oldugunu bilmiyorum nerden bakıyok :)
-----------------------------Abi Sana Buradan Şunu Dİyip Kesin Çin Malıdır İçinde Hafıza Kartı Varmı... Dedin Eğer Varsa Yazar Üstünde Mmc Kartları Sd Kartlara Oranla Daha Büyük Olur Yani Sd İse Bir Simkart a Yakın Bir Büyüklüğü Vardır...
-
tmm ben ona bir bakayım krdş saolasın
-
BaRaTuM bunu yazdı:
-----------------------------
tmm ben ona bir bakayım krdş saolasın
-----------------------------Sormamın Sebebi Sana Fiyat vede Mekan Söylemek Yani Tamirinden Anlamam :)
-
yaf bıcımlendır deyınce nıye bıcımlendırmıyor bu o gıcıgıma gitti :D
-
5 melyonluk makinaya 40 melyonluk kart mı takılır at çöpe salla gitsin 5 daha var bi tane daha al yada 40 ver sağlam bişi al..Uğraşma boşuna emeğine yazık...
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------
5 melyonluk makinaya 40 melyonluk kart mı takılır at çöpe salla gitsin 5 daha var bi tane daha al yada 40 ver sağlam bişi al..Uğraşma boşuna emeğine yazık...
-----------------------------Sen Diyince Aklıma Geldi Nerden Buldun Harbi 5 Ytl ye Mp4 Çalar... Bizim 1 Ytlcilerde Hiç Görmedim...