Mp4 Playerimin İçine Durup Dururken Gerzekçe Şeyler Geldi. Silinmiyorlar !
-
Mp4 playerimin ses kaydedicisini kullanayım biraz dedim 1-2 ses kaydettim sonra bi girdim müziklerin olduğu yere müziklerin yarısı arazi olmuş gerizekalı karakterlerden dosyalar gelmiş silinmiyorlarda açılmıyorlarda hiçbişey yapamıyorum 400 mb alanı işgal ediyorlar bide anlamadım gitti. Silebiliyozmu bunları napcaz :|
Piranha 4gb mp4 kullanıyorum ayrıca.

-
İyice saçmaladı içine yeni müzik atmaya kalkınca bu gibi saçma isimlerden oluşan dosyalar haline getiriyor müzikleri müzikte atamıyorum :S
-
muziklerinin yedegini alip, format at mp3une
-
unlocker deneyebilirsin silemedigi bişi görmedim :D
-
Müzikler zaten var pcde. Arkasındaki küçük deliğe basılı tutuyorum reset için fabrika ayarlarına dönsün diye bi değişme olmuyo . yada ben beceremiyorum. Başka naparım format için :|
-
menü çin malı ile aynı ise onlarda bir menü vardı dosyaları koru mu öle bişi ayarların içinde sanırım onu iptal et düzelir bendede olmuştu
-
bilgisayarim>mp3>sag tik>ozellikler>format at
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
bilgisayarim>mp3>sag tik>ozellikler>format at
-----------------------------öyle bi vukuat yok sanırım hocam. Direk g olarak geliyor bilgisayarıma. sağ tuş yapıncada özelliklerde
genel var kalan alanı söylüyo
otomatik kullan var bildiğimiz
araçlar var . bu seçenek sürücüdeki hataları denetler , bu seçenek dosyaları birleştirir , bu seçenek dosyaları yedekler diye 3 seçenek var
donanım var bişeyler yazıyo ( not : bu aygıt düzgün çalışıyor. da yazıyo)
-
g>sağ tık>biçimlendir.
-
Hataları denetle sekmesini bi deneyeyim dedim. Halletti. Sağolun eyvallah ;)
Edit büdüt : hala 400mb dolu ne var lan bu kadar bunun içinde ! :D
-
turkce degil isletim sistemim tam isim olarak veremiyorum
format at yerine bicimlendir yada tarzi bir bolum cikar, ona tikla fat32'yi secip formatla