Ms Dos Fontu
-
ankistizm bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------ankistizm bunu yazdı:
-----------------------------yada ms dos text editorde yazıyı büyütmenin kalınlaştırmanın bir yolu mesela ms dos tabanlı baska bir text editoru olabilir?
-----------------------------%systemroot%\System32
yaz adres satırına
cmd.exe yi bul masaüstüne kısayol at
sonra bu kısayol sağ tıkla özelliklerden yazı tipini seç
boyutu büyüt.
-----------------------------
istegim daha cok text editorde (edit diyelim suna artık :) ) baslık kısmını kalın büyük yapıp devamını ufak yazmak filan
-----------------------------birbirini tutmuyor derken letter spacing olayımı ? satır arasını harf arasını ayarlarsın wordde font olarakta lucida console veya terminal tam istediğini karşılar.
edit : LPT yi tahmin ettim direk sigortacılık sağolsun :D Dediğim gibi harf arası ve satır arasını ayarla wordden. Ayrıca LPT'nin kağıdı farklı bir kere makbuz tarzı birşey o.
-
lucida consoleun uzaktan yakından alakası yok fontla terminal (fixedsys) ise bazı harflerde farklılık gösteriyo benim alet yazdırdıgında çizgiler için tek sıra kullanıyo ben bilgisayarla ms dosla yazdırdıgımda tek sıra kullanıyo ama wordden gittimi cift sıra yazıyo
-
ankistizm bunu yazdı:
-----------------------------lucida consoleun uzaktan yakından alakası yok fontla terminal (fixedsys) ise bazı harflerde farklılık gösteriyo benim alet yazdırdıgında çizgiler için tek sıra kullanıyo ben bilgisayarla ms dosla yazdırdıgımda tek sıra kullanıyo ama wordden gittimi cift sıra yazıyo
-----------------------------dostum ben şimdi dışarı çıkıcam pm at bana halledelim sorunuda forumu sikmeyelim bitince çözümü buraya yazarız.
-
lptden ziyade benim sıkıntım ms dos tabanlı gelişmiş bir text editoru bilen duyan gören varsa böyle birseyi msdos üstünden acılan lpt1 secip yazdır dedigimiz anda direk yazdıracak bir program punto değiştirebilecek bişey edit te punto değiştirmenin yolunu bilen varsa oda iş görür
-
Raster Fonts
-
nedir bu raster fonts demeden gecemeyecegim
-
ankistizm bunu yazdı:
-----------------------------nedir bu raster fonts demeden gecemeyecegim
-----------------------------http://sourceforge.net/projects/pkfed/
al dostum murid tam isine yarayan programın adını vermis linkide bizden olsun.
edit: artislik yaptık çalışmıyo amk :D dur bekle
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------ankistizm bunu yazdı:
-----------------------------nedir bu raster fonts demeden gecemeyecegim
-----------------------------http://sourceforge.net/projects/pkfed/
al dostum murid tam isine yarayan programın adını vermis linkide bizden olsun.
edit: artislik yaptık çalışmıyo amk :D dur bekle
-----------------------------
Tıkla -
ms dos ta yazı tipi destegi oldugunu sanmıyorum sadece winde var sanırım...
-
ben hala ms dos tabanlı gelişmiş metin editoru taraftarıyım punto değiştirilse yeterli benim için