MSI Mı Monster Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

Ya laptopta oyun oynanmaz ki bence masaüstü topla.

işte öyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Arkadaşlar geçen yıl bir iş için aldığım ve daha sonra iş yoğunluğum nedeniyle toplasan 10 kez açamadığım çantasından hiç çıkmayan sıfırdan farksız en ufak bir çiziği dahi olmayan monster pcimi satmayı planlıyorum. Özellikleri aşağıdaki gibidir. Yanlış hatırlamıyorsam daha 8-9 ay garantisi devam etmektedir. Faturası vs. herşeyi mevcut. Sahibindenden önce sizlere yazmak istedim. İlgilenen arkadaşlar pm'den fiyat tekliflerini yaparlarsa değerlendirebilirim. (Vur dediysek öldürmeyin ölücülük yapmayın :)) 
    Adı gibi canavar bir makina!. Akşama kadar ofiste pc başında olduktan sonra eve gidince tabletim ve koltuğumdan başka yere kımıldayamadığım için hakkını veremiyorum.

Alıcak arkadaşı memnun eder. :)

MONSTER® Q47MS-17631 17.3"
    120GB Kingston® SMS200S3/120G mSATA SSD Disk SATA-III 6GB/sn (Okuma : 550 MB/s - Yazma : 520 MB/s) 
    Intel® Core™ i7-4700MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz; 47W; 22nm
    Intel® HM87 Express Chipset
    3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX770M 192-Bit DX11
    17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
    16GB (2x8GB) DDR3L 1600MHz SODIMM (32 GB kadar ARTTIRILABİLİNİR)
    1TB Hitachi Travelstar 7K1000 32MB 7200RPM
    8x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo Sürücü
    Mavi Renk Işıklı Özel Oyuncu Klavyesi (Türkçe Q)
    2-in-1; 802.11n Wi-Fi kablosuz ağ;
    IEEE 802.11a/b/g uyumlu Bluetooth 4.0 kablosuz iletişim teknoloji
    HD Kamera
    Sırt Çantası

.....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek
    RhiFaT bunu yazdı

sürekli mekan değiştiren birisi olduğum için masaüstü bana cazip gelmiyor. Ama tabiki imkanı olanlar masaüstü tercih etmeli.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    Dryrock bunu yazdı
    RhiFaT bunu yazdı

sürekli mekan değiştiren birisi olduğum için masaüstü bana cazip gelmiyor. Ama tabiki imkanı olanlar masaüstü tercih etmeli.

o zaman notebook şart sana. o zaman tavsiyem monster al. msi aşırı pahalı monster kullanan bir arkadaşım vardı yıllar önce 2 yıldır laptopu hunharca kullanmasına rağmen çok sağlam duruyordu.

işte öyle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek

Müridolar siparişi verdim. 4.1, 4.1.1, 5.1, vb gibi üzerinde oynanmış modelleri var. Benden başka alacak arkadaş olursa bunlarıda incelesinler. Benim işime v4.1 versiyonu daha çok yarıyordu. rahat 2-3 seneden fazla götürebileceğine inanıyorum. Ürün elime ulaştığında incelemeleri sizlerle paylaşacağım. İlgilenen arkadaşlar için teşekkür ederim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım geldi fakat çok yoğun olduğumdan şimdi yazma fırsatı bulabildim.

Öncelikle belirtmem gerekir ki kargo problemi yaşayan arkadaşları anlayabilmiş değilim. 2 iş günü içinde pc elime ulaştı. Pc hakkında yorum yapmam gerekirse adamlar hakkını vermiş. İlk olarak bahsetmek istediğim şey kasa tasarımı. Kalvye kullanırken bileğinizi koyduğnuz yerlerde hiç bir fazlalık yok ve çok rahat bir şekilde klavyeyi kullanabiliyorsunuz. Klavyenin klasik alttan ışıklandırması var fakat M tuşları ve touch ped farklı, klavye tuşlarının aydınlatması farklı kısa yollardan açılıp kapanıyor. Bilgisayar alüminyum  kasa. Çok sağlam ve zor ısınıyor. M1 , 2,3,4 e kadar tanımlayabileceğiniz tuşları bulunuyor.  Bunlar ile Turbo CPU ve Turbo Fan atayabiliyor, değişiklikler yapabiliyorsunuz. Fakat şimdiye kadar ne turbo fan ne de turbo cpu ya ihtiyaç duymadım.

PC'yi zorlayacak SolidWorks tasarımları kullanıyorum. Yaklaşık 300-400 parçalı assambly leri hiç kasmadan çevirip üzerinde oynamalar yapabiliyorsunuz ( bu arada gölgelendirmeler ve ekran özellikleri high da).

CS:GO, LoL, LEGO: The Hobbit, Path of Exile, Reign Of Kings, Rising World gibi oyunları en yüksek kalitede 60 fps ile oynayabiliyorsunuz. Eski bilgisayarımdan sonra bu bulunmaz bir nimetti benim için :D

Müşteri hizmetlerini anlatmıyorum bile. Adamlar kafanıza takılan en ufak sorulara bile detaylı cevaplar veriyorlar. Samsunga gerçekten lanet ettiğim konulardan birisiydi.

Birşey komiğime çok gitmişti. ESET ve Driver dvd lerini, dvd okuyucusu olmayan bir bilgisayar ile birlikte göndermişler :D olsun bu da birşey tabi.

Kısacası ilk izlenimlerim bu kadar. İlgilenen herkese teşekkür ediyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek
    Dryrock bunu yazdı

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım geldi fakat çok yoğun olduğumdan şimdi yazma fırsatı bulabildim.

Öncelikle belirtmem gerekir ki kargo problemi yaşayan arkadaşları anlayabilmiş değilim. 2 iş günü içinde pc elime ulaştı. Pc hakkında yorum yapmam gerekirse adamlar hakkını vermiş. İlk olarak bahsetmek istediğim şey kasa tasarımı. Kalvye kullanırken bileğinizi koyduğnuz yerlerde hiç bir fazlalık yok ve çok rahat bir şekilde klavyeyi kullanabiliyorsunuz. Klavyenin klasik alttan ışıklandırması var fakat M tuşları ve touch ped farklı, klavye tuşlarının aydınlatması farklı kısa yollardan açılıp kapanıyor. Bilgisayar alüminyum  kasa. Çok sağlam ve zor ısınıyor. M1 , 2,3,4 e kadar tanımlayabileceğiniz tuşları bulunuyor.  Bunlar ile Turbo CPU ve Turbo Fan atayabiliyor, değişiklikler yapabiliyorsunuz. Fakat şimdiye kadar ne turbo fan ne de turbo cpu ya ihtiyaç duymadım.

PC'yi zorlayacak SolidWorks tasarımları kullanıyorum. Yaklaşık 300-400 parçalı assambly leri hiç kasmadan çevirip üzerinde oynamalar yapabiliyorsunuz ( bu arada gölgelendirmeler ve ekran özellikleri high da).

CS:GO, LoL, LEGO: The Hobbit, Path of Exile, Reign Of Kings, Rising World gibi oyunları en yüksek kalitede 60 fps ile oynayabiliyorsunuz. Eski bilgisayarımdan sonra bu bulunmaz bir nimetti benim için :D

Müşteri hizmetlerini anlatmıyorum bile. Adamlar kafanıza takılan en ufak sorulara bile detaylı cevaplar veriyorlar. Samsunga gerçekten lanet ettiğim konulardan birisiydi.

Birşey komiğime çok gitmişti. ESET ve Driver dvd lerini, dvd okuyucusu olmayan bir bilgisayar ile birlikte göndermişler :D olsun bu da birşey tabi.

Kısacası ilk izlenimlerim bu kadar. İlgilenen herkese teşekkür ediyorum.

hayırlı olsun. Monster 1 numara ya umarım bozulmazlar ilerleyen dönemlerde de aynı kaliteye devam ederler. bizim v 5.1 de geldi GTA 5 rahat oynatıyor (texture hariç, 3gb ekran kartı istiyormuş seçtirmiyor bile) tüm özellikler full de rahat oynatıyor :)

bu arada driverları da nasıl göndereceğini öğrenmiş olduk :D ama sıkıntı yok bence normal bir şey, usb ile gönderseler çok kıyak olurdu :)

ben de sevgiden yanayım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

senden bi ricam var

elindeki laptop ile cs go en düşük ayarlarda, 720p'de

1- smoke olmadan

2- smoke'un yanındayken

kaç fps yazdığını söyleyebilir misin

teşekkürler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

senden bi ricam var

elindeki laptop ile cs go en düşük ayarlarda, 720p'de

1- smoke olmadan

2- smoke'un yanındayken

kaç fps yazdığını söyleyebilir misin

teşekkürler

Bu sıralar biraz yoğunum. En kısa zamanda deneyip söyleyeceğim =)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

hocam peki i7 u işlemci mi önerirsiniz mQ mu hiç anlamam pc den de
    http://www.gold.com.tr/lenovo-g5070-59431706-notebook_u
    http://www.gold.com.tr/msi-cx61-2pc-1494xtr-notebook_u
    ikisinden birini almayı düşünüyorum fiyatlar aynı sayılır lenova dolardan dolayı böyle biraz düşünce alıcam ?

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
Toplam Hit: 4330 Toplam Mesaj: 24
monster