MSN 2011 Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

bunu yükledikten sonra windows update ayarları sualsiz ''otomatik olarak güncelleştirmeleri yükle'' ayarına dönen var mı?

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

yaw bunda nick yazılmıyo :S

Yol Güzeldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

nick değiştirmek isteyenler ebuddy'den giriş yapıp değiştirsin gerçekten saçma olmuş nick olayı kaldırılması.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:
    -----------------------------

nick değiştirmek isteyenler ebuddy'den giriş yapıp değiştirsin gerçekten saçma olmuş nick olayı kaldırılması.

Yok yok değişiyor. İsminizin yazdığı yere tıklayıp "Diğer Seçenekler" kısmına girdiğinizde oradaki bölümden değiştirebilirisiniz.

Benim keşfettiğim başka bir özelliği ise RSS kısmının geliştirilmiş olması. Eğer tahribat'ta uyarlanabilirse aktif konu başlıklarını soldaki Sosyal Ağ Etkinlikleri bölümünde görebiliriz... Daha önce open search bölümünü Rene yapmıştı galiba... Buda sanırım uyarlanabilir...

Kısacası şöyle denebilir; çok işlev koyalım her işi görsün derken basitlikten uzaklaşıp kullanıcıyı hiçbir işlev yapamaz hale getirmişler. Mesele bu...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

neler var hocam yenilik

bi s*ke yaramaz hocam hiç bulaşma daha bugün indirdim formattan sonra kurdum hiç beğenmedim daha nickini bile değiştiremiyorsun yok böle bişi :D Kocaman kare Form peeh :D Forever WLM 2009

Gel bili bili gates
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

tamda feyste küfür ediyodum bunun hakkında

ne kadar kullanıssız hacım ya c.dısı oluyorum millete ben bişey yazamıyorum yazcağım kişiye ç.içi olarak gözük butonuna basmam lazım ölüyim daha iyi.

güncellemelerden silsem eski sürüme döner heralde bu cok kullanısıssız nickim size farklı g...özüküyo ve nick değiştiremiyorum sadece adım soyadım yazıyo herkese öyle gözükse gam yemicem ve ad soyad olsa herkesin daha iyi ama neden ben,

kişi listesini kaydet bulamadım içimde kaldı,,

bi şeyler yaptığında kayarak, uçarak gelmeler iyi olmuşta kullanılabilitelik 0 dahada fazla kontrol etmeden kaldırmak istiyorum düzelttiklerinde ön yargı yapmıyım :)

ayrıca xp ye destek vermiyo yani anlıyoruz ki bilinçli kullanıcılar iplenmiyo yeni windows sürümleri alalım ki kazansınlar :)

bide 2-3 kisiyle konusunca üst tarafa internet explorer sekmelerinden yapmışlar kurtuluş yok heralde lanet ie 'den.

alternatif program sunsanız geçerim o biçim soğudum şu an

özet : kurmayın gereksiz.

editcan: pc resetleyip geldimde beni hatırla seçeneği yok her seferinde tekrar girmemiz gerekiyo maili :|

(:
Toplam Hit: 8847 Toplam Mesaj: 47