Msn 7.5 Te Sorunum War
-
arkadaşlar xp kullanıyorum msn 7.5 i kurdum oturum açmayı deneyince 'güvenlik duvarınız messengerin hizmeti bağlanmasını engelliyor olabilir diyo hata kodu olarakta 80048820 yazıyo' 7.0 da böyle bi sorunla karşılaşmıyorum yardım lütfen.
-
haci bende yükledim düşük bağlantıda msn 7.5. çalışmıyor 7.0 a dewam et
-
yok yav bağlantı düşük değil
-
selam beyler bende aynı soruna sahibim tam konu açıyodum bunu gördüm
hata kodu 80048820 sorun gider dediğim zaman sınama sonucu olarak
anahtar bağlantı noktasında sorun var diyo,ben bişey anlamadım bi arkadaş burdan
çözüm bulabilceğimi söledi şimdiden teşkürlerr,bu arada darker çözersen banada bi çıtlatıver çözüm yolunu
-
hacım si.et bendede aynı sorun oluyodu.güvenlik duvarı ayarlarıyla oynadım düzeldi ama bu sefer ben kızdım 7.0 yükledim.şimdi bir sorun yok walla.
-
denetim masasından güvenlik merkezini açıyon yada firewallının ayarlarını izin verilen programlara msnmsgr.exe yi de ekliyon açılıyo msn in firewallın engellemiş:D
-
bende 7 de çalışmıyo 7.5 de valla baya bi araştırdım bi boka yaramıyo söyledikleri yok sistem saatiymiş regsvr32 felan
-
denetim masasında yok öyle bişey yavv nerden yapıcaz yardım bi zahmet
-
denetim masasını aç sol tarafta klasik görünüme geçiş yap var onu tıkla sonra windows güvenlik duvarını aç ordan özel durumlara gel ve msn 7.5 a tik işareti koy tamam de çık bu kadar
-
bende yok o yavvv
-
millet aynı sorun bendede vardı ama denetim masası fln onlardan sonra da olmadı. virüs programına bakın ondan engellemeyi kaldırın oluyo benim oldu.
Toplam Hit: 13526 Toplam Mesaj: 14