Msn 8.5 Plus Sorunu
-
Arkadaşlar 8.5 yükledim plus ı indirdim yüklüyom ama bu sefer msn i açmıyo hata veriyo.plus olmayınca sorunsuz çalışıyo.nasıl halledilebileceği konusunda bilgisi olan varmı? böyle çok gıcık duruyo milletin renkli nick göremiyorum kod görüyorum =)
-
-
hyb bunu yazdı:
-----------------------------hocam bunu dene
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=messenger-plus-live&lid=2572
-----------------------------
Hocam tşekkür ederim de dün gece nerdeyse bütün sitedekinleri indirdim aynı şey oluyo yinede :S plus yükleyince haa veriyo açmıyo msn i -
sorun tam olarak nedir?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------sorun tam olarak nedir?
-----------------------------8.5 u kurduktan sonra plus ı kuruyorum ve oturum aç dediğim zmn msn saatin oraya gidiyo hani oturum açıkken sağ üst köşedeki x e bastığınızda orda durur ama çalışmaya hala dvm eder.o şekilde oraya gidiyo oturum açarken ve oturum açılıyomuş gibi görünüyo sonra simge kayboluyo.en açık böyle anlatabildim
Edit:Bide şu hata ekranını gönderiyo
-
hocam 8.1 sürümü rulzz
-
Ya hocam ondada aynı şeyi yapıyo :S
-
o zaman senin pc de sorun var virüs taramasından geçir belki faydası olur
-
Evet aynı sorun bende de var. Önce msni sildim kurdum gene hata veriyor. Plus'ı silmeyi denedim ve msn çalıştı. Plus kurunca hata veriyor :(
-
windows un güncel mi?
belki işlemler çakışıyodur.
-
Walla pc yi 1 hafta önce fln formatladım sonra güncelleştirmeleri yaptı sürekli ama hala aynı dava
Toplam Hit: 17034 Toplam Mesaj: 15