Msn 9"Da Renkli Nick

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    evet arkadaslar bugun msn9un tam surumu dagıtıldı bende ındırdım kurdum.plusıda ındırdımm ama normalde dıger msndeyken nıckım renklıydı ve arkadaslarımda da vardı renkı olan ama sımdıı nedense olmuyor hem bende hemde bende eklı olan arkadaslarımda bunun nedenını bılen varmı paylasabılırmısınız acaba?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    renkli nick msn plus'tan kaynaklanır şuan için wlm9 için msn plus sürümü yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    ya ben var dıye bılıyorum yada ona uyumlu bır tane ındırdımm ama yıne duzelmedıı plus 4.7 hatta

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    msn dokuz sanıyorum sırf göze hitab ediyo daha önce okuduğum bi dökümanda da 200 mb civarı olduğunu hatırlıyorum hem hazır msnle ilgili konu açılmışken sorayım 8de de yapıştırılan metin diye uzun yazıları gönderebiliyoduk mtin dosyasıyla uğraşmadan aynı zamanda print screen diyip direk olarak ekran görüntüsünü msnde gönderebiliyoduk bunu nası yapıyoruz bilgisi olan var mı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

[quote]Mesaj MeTiN_7 tarafindan 10 Ocak 2009 (Cumartesi) 16:45 tarihinde yazildi. evet arkadaslar bugun msn9un tam surumu dagıtıldı bende ındırdım kurdum.plusıda ındırdımm ama normalde dıger msndeyken nıckım renklıydı ve arkadaslarımda da vardı renkı olan ama sımdıı nedense olmuyor hem bende hemde bende eklı olan arkadaslarımda bunun nedenını bılen varmı paylasabılırmısınız acaba? [/quote]

printscreen yaptıktan sonra konuşma penceresinde ctrl+v yapınca jpg dosyası olarak gönderiodu yanlış hatırlamıosam. ama bu msn 8.te falan yok eski sürümlerde olması lazm

NEDEN? (soru olarak)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    double msn özelliği var mı 9'da?

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:
    -----------------------------
    double msn özelliği var mı 9'da?
    -----------------------------

yok

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek
    msn 9 un amısına böttün tbt goysun :/  formattan sonra bi yükliyim dedim İĞRENÇ ÖTESİ .sa.

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    Msn plus benzeri programlar olmadan multi&double&çoklu msn yapamazsın :)

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Çoklu Oturum Açma Hazırlığı

:: Başlat menüsünün ve Çalıştır bölümüne girin ve regedit yazıp Tamam'a tıklayın.

:: Açılan Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nin sol tarafındaki klasörlerde şu yolu izleyin:
    HKEY_LOCAL_MACHINE-> SOFTWARE-> Microsoft-> Windows Live

:: Messenger klasörüne sağ tıklayıp Yeni sekmesinden DWORD Değeri'ne tıklayın.

:: Değer adını MultipleInstances olarak girin.

:: Bu değere sağ tıklayıp Değiştir diyerek, Değer verisini 1 olarak girin.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Yüklediğin plus u sil bunu kur olması gerek ben kullanıorum çünkü=)

Windows Live Messenger 2009 kullanıcıları: Messenger Plus! Live'ın uyumlu bir beta sürümünü buradan indirin.

Toplam Hit: 14194 Toplam Mesaj: 15