Msn Açamıyorum
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
Mylitta bunu yazdı:
jandark06 bunu yazdı:
dünyadaki herkes koptu ben şu anda bularistandayım bi anda msndeki bütün arklarım wardı ne güzel litvanyayla konuşuodum :D
demkki neymis msn messengr a kafam girsin :|
Bu güne kadar türk telekomaydı artık msn messenger a kafamız girsin :| Bu ne a.q bişi zırvalıolardı geçen senelerde ücretli bilmemne öle bişi olmasın sakın 12voip gibi :S
Olursa Olsun Sadece msn Mi Var Çoktın Başkalarının önünü açar -
baktım tek tek msn hack zor iş bende kökten hallettim işi zuhahhaa
-
ozoglan bunu yazdı:
-----------------------------Kral_Kobra nın işi olmasın bu amk :D:D
-
OpTeR10 bunu yazdı:
-----------------------------ozoglan bunu yazdı:
-----------------------------Kral_Kobra nın işi olmasın bu amk :D:D
o kim be? -
Bu servera erişim engellenmiştir.
Türk ceza kanunun hebele maddesinin hübele bendine göre;
"Veletlerin, kendini bilmez erginlerin ve dengesiz yetişkinlerin sosyal, zihinsel hatta fiziksel yapılarını bozduğu ve özellikle yurt dışı iletişimlerde telefon kullanımını azaltarak para kazanamamıza engel ve çengel teşkil ettiği, ayrıca yeni videofon servisinden parayı kırmayı planladığımız için msn, skype, camfrog, cart, curt serverlarına erişim engellenmiştir."
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Bu servera erişim engellenmişti.
Türk ceza kanunun hebele maddesinin hübele bendine göre;
"Veletlerin, kendini bilmez erginlerin ve dengesiz yetişkinlerin sosyal, zihinsel hatta fiziksel yapılarını bozduğu ve özellikle yurt dışı iletişimlerde telefon kullanımını azaltarak para kazanamamıza engel ve çengel teşkil ettiği, ayrıca yeni videofon servisinden parayı kırmayı planladığımız için msn, skype, camfrog, cart, curt serverlarına erişim engellenmiştir."
yada artık akmessenger i kullanacaksınız fln :D -
yeni hedef skype artık skyptne chat :D
-
Gtalk veya ICQ ya mı donsek :S işimiz gücümüz var:D
-
Hotmailin tüm sitelerinde ve msn de sorun var. Hat ile veya bilgisayarla ilgili bir problem değil.
-
bunun çözümünü biliyorum. önce msn messengeri açın (oturum değil pencere:D) internet kablosunu çekin. msn messengeri açmaya çalışın. Sorun Gider diye bir pencere açılacak.internet kablosunu takın. 1-2 dkk bekleyin bağlansın. Sorun Gidere tıklayın. orda sarı üçgen gibi bişey görüyosanız Onara basın. banada olmuştu baya hiç yerimden kalkmadım. ağ kablosunu kalkmadan nasıl çektin diyosanız bu mesajı laptoptan yazıyorum ve ağ kablosu yanımda:D