Msn Açamıyorum(Yardım)
-
-----------------------------
işteyim gelince hallederiz yardımcı olurum yazsaydın ne olurdu acaba ??
-----------
lan boşver sunu konusmasını ve ne dedıgınıı bılmez o :D o yazdıklarınıda bı forumdan kopyalamısdır 8)
-
xous bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
Arkadaşım msn deki Baglantı Yavaslıgın olabilir. bide saati ni Guvenlik duvarını kontrol et
msn 8,1 Rulz :) + plus ..
ben hala 7,5 kullanıyorum10 numereo
-----------------------------aynen 7.5 devam
-
son durumu açıklıyorum anlattıgım sorund evam ediyor sapıgın verdigi çözüm işe yaramadı msn 8.0ı filan indrdim uyumlulukdan w2000 de açtım açılıyo sonra hemen hapanıyor reshack den de denedim 1 defa açıldı onda da kişi listesi boş çıkıyor halbuki en az 55 kişi olması lazım
-
up güncel sorun hala devam ediyor böyle giderse ebuddy ile akraba olucaz :D
-
up up güncel
-
Hepaq bunu yazdı:
up güncel sorun hala devam ediyor böyle giderse ebuddy ile akraba olucaz :D
-----------------------------son sürüm kullanmak neden bu kadar acı verirki :| kasma hocam alışırsın son sürüme en fazla 2-3 gün 8.5 aklına bile gelmez:D
-
hocam hiç biri açılmıyor son sürüm degil hiç biri açılmıyor 8.0 açılsın oda yeter 7.5ede razıyım ya :D
-
nekadar antivirüs yada firewall kuruluysa hepsini kaldır. windows guvenlik duvarı dahil kapat.
-
Hepaq bunu yazdı:
hocam hiç biri açılmıyor son sürüm degil hiç biri açılmıyor 8.0 açılsın oda yeter 7.5ede razıyım ya :D
-----------------------------hocam burayı takit et messenger la ilgili tüm sorunlarının çözümünü bulucaksın
> www.msxlabs.org
-
god bunu yazdı:
nekadar antivirüs yada firewall kuruluysa hepsini kaldır. windows guvenlik duvarı dahil kapat.
-----------------------------hepsi kapalı sorun devam ediyor