Msn Açılınca Yanda Çıkan Reklamı Kapatmak
-
Msn açılınca yanda windows live bugün diye bir sayfa acılıyor.
Bana onu uzun zamandır 1-2 ark. soruyor.Bende bilmeyen varsa görsün diye acıklıyorum.Onu kapatmak için Araclar-Genel-Messengerda oturum actıgımda Windows live bugünü görüntüle seceneğini pasif yapın.
-
o seçenek geneldemiydi yaa.. bakıyorum bakıyorum bulamıyorum ne gıcık bişeydi..hesabımın birinde açılıyo diğerinde açılmıyodu şimdi iyi oldu sağolasın..
-
sağol ya acayip kıl oluyordum
-
alttaki yandaki reklamları nasık kapayacaz hiç reklam kalmasın aq
-
nu_metal bunu yazdı:
-----------------------------alttaki yandaki reklamları nasık kapayacaz hiç reklam kalmasın aq
-----------------------------araçlar-seçenekler-sekmeler-sekmeleri gizle yapcan..
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------
nu_metal bunu yazdı:
-----------------------------alttaki yandaki reklamları nasık kapayacaz hiç reklam kalmasın aq
-----------------------------araçlar-seçenekler-sekmeler-sekmeleri gizle yapcan..
yok öle diil kökten silinsin bi ara bi yama vardı böle alltaki yandaki reklamları yani gereksiz herseyi siliodu öle bişi bilen varmı -
nu_metal bunu yazdı:
sivil_padisah bunu yazdı:
nu_metal bunu yazdı:
yok öle diil kökten silinsin bi ara bi yama vardı böle alltaki yandaki reklamları yani gereksiz herseyi siliodu öle bişi bilen varmı
-----------------------------ahanda buldum buyur ..
http://www.mastaline.com/download/msntools/MSN7UniversalPatcherPlusPlus.exe
edit:birşey indirmedende oluyomuş ..
Makinenizin windows dizininde "hosts" dosyasını aratın (1-2 kb lık küçük bir dosyadır)
Dosyayı sağ tıklayarak herhangi bir metin editörüyle (notepad veya wordpad) açın .İçine en alta şu satırı ilave edin :
0.0.0.0 rad.msn.com
kaydedin ve çıkın.
bu işlemle hem messengerdaki reklamlar kapanacak , hem de mailinizi açtığınızda sağda solda sayfada görülen reklamlar bloke olacaktır. Daha hızlı bir şekilde posta kutunuza erişmek mümkün olacak.
Not : Bu işlem'in amacı rad.msn.com 'dan gelen herşeyi kapatmaktır -
saolsın valla iyi oldu. gıcık oluyodum kendiliğinden açılmasına.
-
alttaki blinko reklamlarını kapatmanın yolu var mı peki o daha gıcık.
-
arkadaşlar bence ne idüğü belirsiz patch lerle falan uğraşmayın derim
Kayıt defterinde “HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ MSNMEssenger \ PerPassportSettings \" da rasgele numaralar olan klasörler vardır, bu numaralar o bilgisayardan açılan herbir hesabı temsil ediyor, siz sağlam olması için bütün klasörlere içine yeni DWORD değeri koyup ismini “DisableTabs” koyun. “DisableTabs” değeri halihazırda varsa ya da yeni ekledikten sonra "1" değerini atayın. messengerı kapatıp geri açın. elveda messenger ın sol tarafındaki reklam sekmeleri ...
-
orbity bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bence ne idüğü belirsiz patch lerle falan uğraşmayın derim
Kayıt defterinde “HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ MSNMEssenger \ PerPassportSettings \" da rasgele numaralar olan klasörler vardır, bu numaralar o bilgisayardan açılan herbir hesabı temsil ediyor, siz sağlam olması için bütün klasörlere içine yeni DWORD değeri koyup ismini “DisableTabs” koyun. “DisableTabs” değeri halihazırda varsa ya da yeni ekledikten sonra "1" değerini atayın. messengerı kapatıp geri açın. elveda messenger ın sol tarafındaki reklam sekmeleri ...
-----------------------------arkadasım araclar>secenekler>sekmeler>sekmeleri gizle yapınca gidiyor zaten ne ugrasıyosn?