folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Msn Açılıyor Ve Açıldığında Donuyor Çözemedim

Msn Açılıyor Ve Açıldığında Donuyor Çözemedim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Arkadaşlar msn açılıyor açıldığında donuyor. işlem yapamıyorum bazen açılıyor. ama çok sık donuyor. açtığım ilk anda açılıyor hemen üstüne geldiğimde işlem yapamıyorum takılmış oluyor.  windows 7 home basic var son sürüm msn yüklü yama filnda yüklü değil. tamamen kaldırdım pcden tekrar yükledm banamısın demedi. gizli klasörlerdeki msn çöplerini temzledm yine aynı sorun devam ediyor.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

hocam revo uninstaller die bi program var download.com dan indir. o program ile silmeme başla silerken register den falanda silimmi diye soruyo ewet de bütün pc den kaldırsın hiçbi dosya bırakmasın geriye ondan sonra tekrar yükle düzelir.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

deniyorum bakalım 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynı olay bendede oluyodu. program ekle kaldıra gir kaldır de. sana soracak kaldırılsınmı yoksa temel parçacıklar onarılsınmı diye. onarılsın de sorun çözülüyo.. ama bunu hergün yapıyodum o ayrı mesele :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

hoca hergün o şekilde yapılırmı yaa onun yerine web massenger açar onu kullanırdım ne uğraşcam :)

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

sorun halen çözülmedi hocam ya aynen devam windows live mail de aynen açılıyor 10 saniye geçmeden donuyor msnde :S 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

beyler sorun çözülmedii ya sinir oldum napcam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Geçen hafta windows'u yeniden yüklediğimde sorun vardı. Flash player'ı güncelleyince çözüldü( ie için olanını indir).

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Balyoz99 bunu yazdı:
    -----------------------------

Geçen hafta windows'u yeniden yüklediğimde sorun vardı. Flash player'ı güncelleyince çözüldü( ie için olanını indir).

-----------------------------

yok hocam çözmedi buda çıldırcam ya :S 20 kez kapatıp açılıo yok açılır açılmaz donuo :S 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Beyler sorun canımı sıkktı çözülmüyor neden kaynaklı olablir yardımcı olsanız.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

combofix diyorum başkada bişi demiyorum canem :)

Toplam Hit: 4371 Toplam Mesaj: 24