Msn Açılıyor Ve Açıldığında Donuyor Çözemedim
-
Arkadaşlar msn açılıyor açıldığında donuyor. işlem yapamıyorum bazen açılıyor. ama çok sık donuyor. açtığım ilk anda açılıyor hemen üstüne geldiğimde işlem yapamıyorum takılmış oluyor. windows 7 home basic var son sürüm msn yüklü yama filnda yüklü değil. tamamen kaldırdım pcden tekrar yükledm banamısın demedi. gizli klasörlerdeki msn çöplerini temzledm yine aynı sorun devam ediyor.
-
hocam revo uninstaller die bi program var download.com dan indir. o program ile silmeme başla silerken register den falanda silimmi diye soruyo ewet de bütün pc den kaldırsın hiçbi dosya bırakmasın geriye ondan sonra tekrar yükle düzelir.
-
deniyorum bakalım
-
aynı olay bendede oluyodu. program ekle kaldıra gir kaldır de. sana soracak kaldırılsınmı yoksa temel parçacıklar onarılsınmı diye. onarılsın de sorun çözülüyo.. ama bunu hergün yapıyodum o ayrı mesele :)
-
hoca hergün o şekilde yapılırmı yaa onun yerine web massenger açar onu kullanırdım ne uğraşcam :)
-
sorun halen çözülmedi hocam ya aynen devam windows live mail de aynen açılıyor 10 saniye geçmeden donuyor msnde :S
-
beyler sorun çözülmedii ya sinir oldum napcam
-
Geçen hafta windows'u yeniden yüklediğimde sorun vardı. Flash player'ı güncelleyince çözüldü( ie için olanını indir).
-
Balyoz99 bunu yazdı:
-----------------------------
Geçen hafta windows'u yeniden yüklediğimde sorun vardı. Flash player'ı güncelleyince çözüldü( ie için olanını indir).
-----------------------------yok hocam çözmedi buda çıldırcam ya :S 20 kez kapatıp açılıo yok açılır açılmaz donuo :S
-
Beyler sorun canımı sıkktı çözülmüyor neden kaynaklı olablir yardımcı olsanız.
-
combofix diyorum başkada bişi demiyorum canem :)