Msn Açılmıyor Formatladım Yine Açılmıyor Yardım Lütfen
-
Orjinal bir diskten makinayı formatla.Hiçbirşey yapmadan direk msn.com dan indir kur bak bakim düzelecek mi? Olmadı modemi fabrika ayarlarına döndür tekrar kur hiçbir ayar yapmadan.Bağlantını ölç zayıf bağlantıdanda olabilir.Saat firewall gibi durumları zaten kontrol etmişsindir.
-
sağlam bi cd ile işletim sistemi kur orjinalleştir microsofttan bütün güncellemeleri al msnyi kur
-
beyler adamın dediğiyle sizinkinin bir alakası yok önceden çalışan msn sonradan oturum açarken çat diye kapanır mı oldu :))
benimde başıma geldi birisi hesaba girior dedim ebuddyden açtım baktım herşey normal sinirlendim ve format attım sende at ama katılımsız cd le atma adam gibi service pack 3 kur güvenlik güncelleştirmelerini yükle ve msn yi kendi setubundan kur :)
-
combo fix dene ben öyle çözmüştüm.
-
yanpir bunu yazdı:
-----------------------------
yok arkadaşlar hiçbiriyle alakası yok oturum açılıyor dio adamlar dönüo sonra tekrar oturum aç sayfası çıkıo hata kodu falanda yok cd de problem saat sürüm falan herşey normal
-----------------------------messengerin web sitesinden indir programi. virüslü bi program yükleyip msnni hackletmiş olabilirsin gibi bi ihtimal geliyor benim aklima :S
plus, discovery tarzı programlarıda kurma bide güncelleme istiyordu bu son sürüm msn onlarıda yükle..