Msn Adresime Yeni Liste Nasıl Eklerim?
-
arkadaşlar var olan msn adresimde bir sürükişi ekli idi ama her ne olduysa bi sabah baktım tamamı msn den silinmiş. kalktım hotmail alanından kişilere girerek silinmişleri geri getir diyerek hepsini oradaki kişiler alanında gördüm dışa aktar yöntemiylede yedeğini aldım ama bir türlü msn adresime bu kişileri geriyükleyemedim.. nasıl oluyor yada ne yapmalıyım...
şimdiden tşk ederim
-
Şimdi konu ''msn mi kaldı la'' mesajlarıyla dolar . tartışma çıkar konu p*ç olur yapmayın beyler.
-
geri getirmen zor bir iş kardeşim
-
geri getirme olayı tamam.. eskiden hatırlarsanız yedekleri msn den direk cekip geri yükleyebiliyorduk yedeğimizi.. şimdi yedek elimde ama msn den bu özellik kaldırıldığından çekemiyorum... başka bildiğiniz bir yöntem varmı yoksa teker teker eklemem mi gerekecek :)) bi yöntemi elbet vardır.
-
konuya hakim olan yada bu konudan anlayan arkadaşlar yokmu arkadaşlar? size zahmet...
-
CANN1 bunu yazdı
arkadaşlar var olan msn adresimde bir sürükişi ekli idi ama her ne olduysa bi sabah baktım tamamı msn den silinmiş. kalktım hotmail alanından kişilere girerek silinmişleri geri getir diyerek hepsini oradaki kişiler alanında gördüm dışa aktar yöntemiylede yedeğini aldım ama bir türlü msn adresime bu kişileri geriyükleyemedim.. nasıl oluyor yada ne yapmalıyım...
şimdiden tşk ederim
http://www.msgplus.net/ bu eklentiyi bilirsiniz silinmiş kişileri geri getrip eklemede yardımcı olabiliyor
biraz kurcalayın başarılı olursunuz
oda olmazsa B planı olarak
http://msgdiscovery.com/?lang=tr bunu deneyin bununda silinmiş kişileri geri getirme olayı vardı
uzun zamandır kullanmıyorum ama doğru hatırlıyorsam geri getirdiği kişileri masa üstüne kaydedip
msnden toplu kişi ekleme seçeneği ile geri ekleniyordu
oda olmazsa C planı
zalimadam tarafından 11/Eki/12 18:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Hacum C pLanı çok iyimiş ya :D
-
silinmiş kişileri geitrdim o konuda sorunum yok.. yedek bende sadece onları geri msn e eklemek kalıyor....
-
Eski bir msn sürümü kurup dene?
-
msn mi kaldı yaa :D
-
CANN1 bunu yazdı
silinmiş kişileri geitrdim o konuda sorunum yok.. yedek bende sadece onları geri msn e eklemek kalıyor....
hocam yazdıklarımı tek tek yap
hotmail.com giriş yap > mail.live.com/mail/contacts.mvc (soldakini adres çubuğuna tekme tokat yapıştır) > karşına çıkan pencerede ortada aşağıda kişileri içe aktar yazar oraya tıkla > dosya seçip CSV formatındaki kişi listeni ekle buradan sonrası senin fantezine kalmış yada outlook şeklinde ekle
başarılar