folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Msn Çalışmıyor Hotmail.Com Açılmıyor

Msn Çalışmıyor Hotmail.Com Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

hocalar msni aömaya çalışırken kişi listenize ulaşılamıyor diye hata veriyor ve açılmıyor  hotmail.com u da açmaya çalışınca sitey

"https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=11&ct=1291570792&rver=6.1.6206.0&wp=MBI&wreply=http:%2F%2Fmail.live.com%2Fdefault.aspx&lc=1033&id=64855&mkt=en-us&cbcxt=mai&snsc=1"

adresine yönlendiriyor ve öylece açmaya çalışıyor ama açılmıyor.Telefonumdan msn kullanabiliyorm ama bilgisayardan olmuyor.Son sürümü kaldırıp 8.5 yükledim yine aynı sorun.Virüs olabilir  diye linux mint kurdum hala 2 sorun devam ediyor ? superonline fiber internet kullanıyoruz sorun fiber kaynaklı olabilir mi? izmir buca da aynı sorun u yaşayan var mı ?

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ttnet var şuan ve msnde hotmailde açılıyor. makinanda bi sorun olabilirmi?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

valla dostum dedim ya demin mint kurdum belki windowsta sorun vardır diye ama hala böyle .Msn neyse de arada sorun yapıyor birçok kişide ama anlamadığım hotmail.com neden açılmıyor ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

yönetimsel araçlar-- hizmetler den DNS istemcisini kapatıp denermisin bide?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

denedm ama hala aynı sorun devam ediyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Superonline kullanan bir arkadaşım aynı konudan müzdarip.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

arkadaşlar komşu ile ortak kullanıyoruz onda hiçbirsorun yok benim pc ve ev arkadaşımın laptopta ne msn ne hotmail.com ne de  msn.com a giriyor.şimdi format attım hala aynı problem. bu hotmailin garezi mi var bizim eve anlamadım yav

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ilginç durum. ilk kez karşılaştım. ne desem bilmemki....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

arada bir hotmail bu tarz şakalar yapıyor normale dönüyor sonra min 2 saat max 1 gün içinde

çok uzakta uzak denizlerde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

sau_nightmare bunu yazdı:
    -----------------------------

arada bir hotmail bu tarz şakalar yapıyor normale dönüyor sonra min 2 saat max 1 gün içinde

-----------------------------

hoca ben de öyle düşünmüştüm ama insaf bir hafta oldu 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Hocam internet explorera sağ tıkla özellikler>gelişmiş>güvenlik>ssl 2 kullan işarettli değilse onu işaretle . sonra oturum açmayı dene. 

Olmazsa şayet yukarıda arkadaşın dediği dns olayı dene durdur diyip dene olmazssa yeniden başlat diyip dene açılır o zaman.. 

Toplam Hit: 4083 Toplam Mesaj: 15