Msn Çalışmıyor Hotmail.Com Açılmıyor
-
hocalar msni aömaya çalışırken kişi listenize ulaşılamıyor diye hata veriyor ve açılmıyor hotmail.com u da açmaya çalışınca sitey
adresine yönlendiriyor ve öylece açmaya çalışıyor ama açılmıyor.Telefonumdan msn kullanabiliyorm ama bilgisayardan olmuyor.Son sürümü kaldırıp 8.5 yükledim yine aynı sorun.Virüs olabilir diye linux mint kurdum hala 2 sorun devam ediyor ? superonline fiber internet kullanıyoruz sorun fiber kaynaklı olabilir mi? izmir buca da aynı sorun u yaşayan var mı ?
-
ttnet var şuan ve msnde hotmailde açılıyor. makinanda bi sorun olabilirmi?
-
valla dostum dedim ya demin mint kurdum belki windowsta sorun vardır diye ama hala böyle .Msn neyse de arada sorun yapıyor birçok kişide ama anlamadığım hotmail.com neden açılmıyor ?
-
yönetimsel araçlar-- hizmetler den DNS istemcisini kapatıp denermisin bide?
-
denedm ama hala aynı sorun devam ediyor
-
Superonline kullanan bir arkadaşım aynı konudan müzdarip.
-
arkadaşlar komşu ile ortak kullanıyoruz onda hiçbirsorun yok benim pc ve ev arkadaşımın laptopta ne msn ne hotmail.com ne de msn.com a giriyor.şimdi format attım hala aynı problem. bu hotmailin garezi mi var bizim eve anlamadım yav
-
ilginç durum. ilk kez karşılaştım. ne desem bilmemki....
-
arada bir hotmail bu tarz şakalar yapıyor normale dönüyor sonra min 2 saat max 1 gün içinde
-
sau_nightmare bunu yazdı:
-----------------------------
arada bir hotmail bu tarz şakalar yapıyor normale dönüyor sonra min 2 saat max 1 gün içinde
-----------------------------hoca ben de öyle düşünmüştüm ama insaf bir hafta oldu
-
Hocam internet explorera sağ tıkla özellikler>gelişmiş>güvenlik>ssl 2 kullan işarettli değilse onu işaretle . sonra oturum açmayı dene.
Olmazsa şayet yukarıda arkadaşın dediği dns olayı dene durdur diyip dene olmazssa yeniden başlat diyip dene açılır o zaman..