MSN De Avatarın Altındaki Kutucuk :D
-
çözdüm lan :D
windows live messenger beta'da (versiyon 2009, build 9.0.1407.1107) kutu olarak değil microsoft office 2007 ikonu olarak beliren şey..
(thanks c hz :)
-
helal be bilader.. ;) sende olmasaydın :)
-
wlm 9 a uyumlu discovery varmı
-
-
msn 9 sürümünde micsosoft office logosu olduğuna göre microsoft ile yahoo anlaşamadı.. yahooo google ile işbirliği yapma kararı aldı sanırım.. bu yüzden belki microsoft o boş kutuya kendi logosunu koyabilir.. daha doğru doğrusu hazırlık yapıyordur.. aklıma başka bişey gelmiyor ama emin değilim.
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------çözdüm lan :D
windows live messenger beta'da (versiyon 2009, build 9.0.1407.1107) kutu olarak değil microsoft office 2007 ikonu olarak beliren şey..
-----------------------------ne işe yarıo tıkla bakim
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
bu verdigin yeni bir$ey degil, @microsoft.com uzantili biriyle konusurken o i$aret hep olur + davet et / dosya gonder gibi sekmeler kullanilamaz. -
-
egalix bunu yazdı:
JordanoR bunu yazdı:
bu verdigin yeni bir$ey degil, @microsoft.com uzantili biriyle konusurken o i$aret hep olur + davet et / dosya gonder gibi sekmeler kullanilamaz.
-----------------------------@microsoft.com da kimle konuşuyon kı billgates@microsoft.com la mı :E ya da botlar la filan F:Ff
bu arada resmi ben çekmedim wlm 9 kullananlar görebiliyomu böyle bişi ?
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------sen mi çözdün yoksa eksi sözlükten mi gördün :D