Msn De E-Posta Doğrulanmadı İletisini Nasıl Kaldırabilirim ??
-
Sayın arkadaşlar bu konu hakkında bilgi sitemizde ellerinize sağlık vardı ama bulamadım beni mazur görürseniz sevinirim
Ben msnde şu adresi alabilme imkanım var mı kenan@mit.gov.tr adresini almayı istiyorum.E-posta adresi dogrulanmadı yazısı çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim.Bu konu hakkında sizlerde yardım bekliyorum
-
bende çok merak ettim araştirdim ama sonç olumsuz galiba . domain senin olmasi lazim veya admin taniman lazim yok sa olmuyo .ancak .tk uzantili yapilio sanirim ercan@mit.gov.tk gibi (www.dot.tk) ama benimm de tam bilgim yok
-
öle bi imkan bulsan söle mitçilik oynarız msn adreslerinde :))))
-
bi arkadaşım doğrulamayı bulduğunu iddia ediyo ama götünden uyduruyo gibime geliyo onun dışında mit in smtp serverini öğrenirsek olabileceğini düşünüyom (ama olmayabilirde)
neyse boş werin a.q benim kide doğrulanmıyo takılıyom ööle
-
E-posta adresi dogrulanmadı yazısı çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim.
E-posta adresini doğrulatarak kaldırabilirsin
Dalga geçmeyin lem bu işlerden anlamıyorum diye sadece geyik bölümüne yazmaktan sıkıldım..Benim vereceğim cevap bu kadar olur
-
MeRviii bunu yazdı:
E-posta adresi dogrulanmadı yazısı çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim.
E-posta adresini doğrulatarak kaldırabilirsin
Dalga geçmeyin lem bu işlerden anlamıyorum diye sadece geyik bölümüne yazmaktan sıkıldım..Benim vereceğim cevap bu kadar olur
yazık yazık bende mühim bişi söölicen sandıydım :Dgel senle kıllatalım biz -
zaten login olduunda sol alt kısında yazar email adresinizi dogrulayın diyee....sende cıkıyormu bilmiyorum..oradan yapabilirsin!!
-
podoparis bunu yazdı:
zaten login olduunda sol alt kısında yazar email adresinizi dogrulayın diyee....sende cıkıyormu bilmiyorum..oradan yapabilirsin!!
amele _2 bana diyodun al buna ne diyiceksin hadi ... -
benim gmail de olmuyo oole nedense gmail e gelen onaylama mailini onayladıgım içindir belkide
-
msn'de oturum aç dediğimizde karşımıza kullanıcı adı çıkan yerin alt tarafında .NET PASSPORT ALIN diye bi seçenek war oradan ileri sonra evet varolan adresimi diyorsunuz ileri sonra evet,passport Network kimlik bilgileri ile oturum aç seçeneğini seç ileri ve adresinizi şifrenizi girdikten sonra size bir mail gelerek bunu kabul ettiğiniz takdirde "E-posta adresiniz doğrulanamadı" yazısı kalkacaktır ..
-
Ya arkadaşlar ben kendime bi adres aldım adresi dorula diğyor ama bi arkadasıma @serhat.bjk uzantılı aldım adamın mail hala çalışıyor
nasıls iş yaw.