MSN De Engellenme Durumları
-
slm müridler..eski konulara baktımda hiç tatmin olmadım..şöyle bir durmum var..bi arkla msnde ekliyim ama bi kere engelledigini fark ettim..su anda da engellimiyim bilmek istiyorum..o kişinin msn sifresini biliyorum..pat diye girip düşürüp bakarsam benim girdigimi anlar..bu engelleyenleri görmek için bi olay yok mu ? hotmail den kişilere baktımda sonuc vermedi..hicbi yerde bulamadım engellimiyim acaba die..engellemişse salla gitsin muhabbeti yapmayın..bırakında orasını ben düşüneyim..
-
hiç mi çıkmıo msn den bu arkadas
-
cıkarken benim engelimi kaldırıp kaldırmadıgını bilemem..bazen on bazen off :D msn discovary mi ne varmışş o işe yarıor mu acaba..:S
-
evet gelelim fasulyenin yararlarına
amsn yeni sürümü 0.98.3 bu yeni sürümde engelleyeni göstermiyor
eski sürüm deneyeyim dedim sitesinden 0.98.1 nolu sürümünü indirdim
http://sourceforge.net/projects/amsn/files/amsn/0.98.1/
aynı anda pc de 2 msn actım live messengerdan bir adres amsn den baska bir adres ve sonuc belli
engelleyeni gösterdi

-
amsn mi ? ne o bi program mı ?
-
evet bazı guzel özellikleride var....amessenger
-
hemen bakıyorum...inş dogru düzgün çalışıyordur :D
-
bu programın msnden farkı yokki :S
-
başka hesap aç oradan ekle görürsün açık mı dğeilmi sonra girer bakarsın kendi hesabına
ki tahmin ediyorum kız meselesi
-
ya engelleyenleri gösterirmi gösterir adı ustunde zaten amessenger
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
başka hesap aç oradan ekle görürsün açık mı dğeilmi sonra girer bakarsın kendi hesabına
ki tahmin ediyorum kız meselesi
-----------------------------
aynen ölede arkız yaa aşk maşk durumları yok :D salla pati yapacam eger engelliysem..kız milleti salak yaa engelledigini gördüm özür özür fln..bakalım bi daha yapmısmı :D