Msn "De Engelleyeni Gör ( Şifre Vermeden , Programsız )
-
Messenger’da engelleyenleri öğrenmenin yolu sonunda çıktı..
Şifre vermek yok program indirmek yok..
İzle :
Messenger listemizdeki her hangi birinin (çevrimdışı olan) üzerine gelip,
sağ tuş yapıyoruz ve Görünümden > Profiline giriyoruz.. O kişiye ait olan spaces sayfasının bir kısmı açılıyor ve hemen sol taraftaki kutucuğun altındaki Profil Ayrıntılarını Göster butonuna tıklıyoruz..1)Profiline baktığınız kişinin Messenger Görünümü yani alt kısmında avatarı varsa sizi engellememiş demektir .
2)Eğerki Messenger Görünümü yazan yeri göremiyorsanız avatarda yok ise sizi blocklamış yani engellemiş demektir.
(Verildiyse Özür Dilerim . . )
-
ben bilmiyodum iyi oldu paylaşım için saol kardeş.
-
profıl kısıtlaması yaptıysa nolacak.
-
Bu eski hurafelerden birisi, ben çok denedim, foss çıktı...
-
Messenger Discovery Live programı ile bunu görebiliyorsunuz. Ayarlarını 2 gün önce yaptım daha sonra biri beni kişi listesinden sildi, program hemen uyarı verdi.
-
amk bu konunun üstüne eğilinirse saglam olucak bizim dayının msnden greko adında bi zibidi sürekli oturum açıp kimengellemiş dot com reklamı veriyo tabi sıkıcı bi durum şifre değiştirilmiş olsa bile bu durum oluyo.. böle şeylerde şifre vermemek lazım heralde en güvenlisi bu ayrıca su sıralar milleten gelen sikayet onların adına mail gönderilmesi bi süre zararsız olsada telefon numarası vermeye kadar gidince iş ciddi bi hal alıyo bence uyarın milleti tahribat
bence en güvenli link burası http://services.tahribat.com/reverseMSNcontacts.aspx ((: başka neresi olacaksa... ehe
-
vallla ben genelde www.blockstatus.com a girerimm ... gayet net gosteriyo
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
--------------------------valla sen oraya giriyosan tarrağı yedin demktır :D
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------By_Gizemli bunu yazdı:
--------------------------valla sen oraya giriyosan tarrağı yedin demktır :D
nie ben hep burdan bakıyom sorun yok -
elalem projeler,atılımlar yapar, bizim türk milleti 5 senedir engelleyenleri bulmakla uğraşıo..
bırakın kardeşim aşın artık şunları yaw, engellediyse siktirsin gitsin bize ne..
-
Msn Messengerde Yapmanız Gereken ( Sadece Engelleyenleri Görmek İçin )
MSN
Araçlar > Seçenekler > Gizlilik > İzin Verilenler Listesi
Burda Sizi Engellediğini Düşündüğünüz Kişinin Üstünde İken Sağ Tıklayın, Eğer Seçeneklerde "SİL" Menüsü Aktif İse O Kişi Engellemiş Demektir.
Eğer Kişi Sizi Engellemiş İse, Ve Siz Yinede Sizi Engelleyen Kişinin Oturum Açtığında Haberiniz Olsun Diyorsanız
MSN PLUS Yükleyin
PLUS
Tercihler > Özelleştir > Olay Bildirimleri > Ekle > Kişiy Seçin > İleri > Size Uygun Seçenek
( Oturum Açtığı Anda Bilgi Edinmek İstiyorsanız, İsterseniz Bir Müzik Sesi Sizi Uyarsın )