Msn De Ki Kişinin Kim Olduğunu Öğrenmek
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam eğer kanunlar dışında yaptıgın işler varsa veya daha farklı şeyler (bu herşey olabilir sanaldada reeldede) %80 kız polistir.Çünkü artık kız msni tekniğini kullanıyorlar vebu yontem hakkında 2-3 tane operasyon duydum ve başarılı olunuyor.Napıp et msn şifresini ögren. Ayrıca senin polis olmadıgın ne malum???:| Belki böyle durumlarda insanların ne gibi teknikler kullanacağı hakkında bilgi sahibi olup ona göre hazırlık yapacaksınınız ...
-----------------------------:) polis değülüm :)
-
sağ tık engelle ve sil.
-
abi kıza hayatımı anlattım :)
-
Polis seninle msn de napıcak la?Arkadaş bu sıralar herkeste bi paranoyaklık,bi önsezi böle manyak manyak iddialar...Radyasyon mu yediniz olm?
-
bi defa :D çok saçma onlamı uğraşır amk türk polisi ...
gelir alır siker öğreniceğini öğrenir bırakır :D
+ olarak engelle sil demişler hayatımı anlattım demişsin
tanımadığın adama nası hayatını anlatıosun amk ?
anlatmadan önce düşünecektinde sen yinede engelle sil gitsin
-
57, nolu bayan çorabı ne renk de ve hemen cevabını iste :) gogıla bakamasın. cvb ten rengi. tuhafiyeci degilse bilemez :::P
balen nedir diye sor. erkekler bilmez zaten ilk soruyu bilip bunu bilemesse sütyen takma çağına gelmemiştir daha sübyanidr yol ver gitsin :P cvb sütyenin içindeki demir tel :P sana msn de bir kız resmi göstersem banada hayatını anlatirmisin:P tövbe yarabbim tövbe ... -
Anlamanin çok basit yollari var
once bi kac fotosunu daha iste emin olmak icin
gonderdigi taktirde cam sor ( ki yokmus onda )
telefoon numarasini iste , verirse al ara eger kiz sesiyse odur
yok telefonum kirildi bozuk falan derse feeykdir kesin ustunde kutahya porselen yazar ztn :|
-
koyunca hopluyomu de
"ne diyosun salak" derse kız
"ne diosun lan dal ya***k" derse erkek
+
ciddiyim
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------koyunca hopluyomu de
"ne diyosun salak" derse kız
"ne diosun lan dal ya***k" derse erkek
+
ciddiyim
Olay bu :D Ayrıca arkadaşım manyak mısın tanımadığın yaratığa hayatını anlatıyon? -
flybatwin bunu yazdı:
abi kıza hayatımı anlattım :)
-----------------------------aferin :)
kıza de ki ben sana güvenmiyorum, çok şey anlattım ama sen çok gizemlisin hâlâ de.
Artık senle konuşmucam kusura bakma de. Ve olacakları gör.