Msn Den Skype Geçiş "Önceki Sürümün Yüklenmesi Henüz Tamamlanmamış Yeniden Başlatın" |Çözüldü|
-
zorunlu geçiş geldi :D
önceki sürümün yüklenmesi henüz tamamlanmamış yeniden başlatın v.s uyarısı alıyorum
nette bir kaç makale uyguladım işe yaramadı yeniden başlattım yine aynı zebebini bilen varmıdır skype yi kurmuyor msni açmıyorEdit: Çözüm
Msn i komple bilgisayarınızdan kaydırarak yeniden başlatın skype kurun
yazılım kaldırıcı programlarla daha iyi verim alabilirsiniz care gibi
-
unbalanced msn ye devam etmenin yolunu bulmus sanirim. konusu var.
-
mizahi bunu yazdı
nereye kadar devam edecen hoca
msnde bizim diğer sigortacı arkadaşlar var o adamlar anlamaz ki skype a geçer ee poliçeleri nasıl gönderecez :D
-
dogru gerci. zaten kimse kalmamis benim listede de skype gecmeyen. ne dosya gonderebiliyorsun, ne arayabiliyorsun vs.
Bir neslin cokusu resmen arkadas.
-
aynen , benim pc dünden açık kalmış :D msn şuan açık kapatsam açamıcam üzülüyorum aq son dakikaları yaşıyorum : )
-
Bugün msn resmen kapatıldı tamamen kalktı way mk biri msn yazsın la çok tutar
-
DJ_Alper bunu yazdımizahi bunu yazdı
nereye kadar devam edecen hoca
msnde bizim diğer sigortacı arkadaşlar var o adamlar anlamaz ki skype a geçer ee poliçeleri nasıl gönderecez :D
http://www.tahribat.com/Forum-Microsoft-Live-Messenger-I-Yeniden-Kullanabilmek-Icin-177772/
-
Beyler bir sene daha uzatıldı
-
o dediğin program bende var mıcrosoft yapmış. eve gecınce uplayıp lınk atarım eğer ki bulamadıysan.
-
ruhii bunu yazdı
o dediğin program bende var mıcrosoft yapmış. eve gecınce uplayıp lınk atarım eğer ki bulamadıysan.
Hocam SkyPe neymıs ya :)
Bende messenger a gıremıyorum yenı surumu zorunlu tutuyor :D
Var mı bunun cozumu? -
suhatuna bunu yazdıruhii bunu yazdı
Hocam SkyPe neymıs ya :)
Bende messenger a gıremıyorum yenı surumu zorunlu tutuyor :D
Var mı bunun cozumu?Messengeri kullanma adı altında sitede bır konuacıldı son 24 saate bakarsanız konuya ulasabılırsınız hocam. ama tavsıyem Skypeden yana.