Msn Denorator2.0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yukarıdaki linke tıkladım.Ve proğramı indirdim.Ancak bir sorun var sorun şu ;

Gerekli bir.DLL dosyası ( MSVBVM60  ),Bulunamadi diyor..şimdi napmam lağzım ? proğram çalışmıyor !!!

Çalıştırmam için napmam lağzım ?

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BEN INDIRDIM ANCAK PROĞRAM ÇALIŞMIYOR YUKARIDAKI YAZMIŞ OLDUĞUM HATAYI VERIYOR NE YAPMAM EREKIYOR BILEN VARMI ?

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanem
    sanem's avatar
    Erkek
    hocam tebrik ler

ben
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    süper program da abartınca ortalık karışıo :D

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vehbi55
    vehbi55's avatar
    Erkek
    ya link i yanlış yazmış akıllı link bu      http://rapidshare.de/files/3146855/denorator2.0.zip.html

Heyyyyy Gidii Günler!!!!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vehbi55
    vehbi55's avatar
    Erkek
    PROGRAM SAKATTIR FAZLA ZAMAN KAYBETMEYİN..BOŞVERİN

Heyyyyy Gidii Günler!!!!!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Elixir bunu yazdı:

yukarıdaki linke tıkladım.Ve proğramı indirdim.Ancak bir sorun var sorun şu ;

Gerekli bir.DLL dosyası ( MSVBVM60  ),Bulunamadi diyor..şimdi napmam lağzım ? proğram çalışmıyor !!!

Çalıştırmam için napmam lağzım ?

Bunu indireceksin http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvbvm60 -> msvbvm60.dll

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 15178 Toplam Mesaj: 18