MSN Detect İle Yazışmaları Dinleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Erkek
    O ediğinz programı kurdum http://cehennem.org/msn_checker_sniffer_crackl adresinde crack dahil herşey var. İyi güzel hoş da yine algılamadı yav.

Ahanda adresim www.bdy.gen.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

wpa şifrelemeden kaynaklı verilerin şifrelenmesi veya router yardımı ile direk netecıktığından dolayı, veriler network içinde gezmiyor olabilir, ondan dolayı verileri okuyamıyor olabilirsin..

Fakat işin bi piçliği vardır, SNMP'yi aktif etmeyi dene bi ;)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    dostum madem senı o kadar suzuyorlar ve bunu goruyor ve bılıyorsun...bu kadar nugrasacagına cek kızı kenara ver teklıfını...eger dedıgın gıbıyse kabul eder zaten..ugrasmana gerek yok..ama yok illa neler yapıyorlar bı bakııyım benım hakkımda ne dusunuyor sonra ona gore bıseyler yparım dıyorsa...bunlar yerıne(kızlar zaten zeki degıller dıyorsun)  "sosyal muhendıslık" tektır bole ıslerde tabıı herkesın yetenegıne gore değisir...

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Erkek

renegadealien önerini dikkate alacağım.

Ahanda adresim www.bdy.gen.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Groover
    Groover's avatar
    Erkek

http://www.aircrack-ng.org/ Burda Wireless networkler için WPA şifresi kırmanı ve paket dinlemeni ve kaydetmeni saglayan bi program mevcut.. Bu programla sadece MSN konuşmalarını degil tüm gelen giden verileri izleyebilirsin.. Biraz karmaşıktır kurulumda zorluk yaşarsın mesela US Robotics kartlarla uyuşmuyor özellikle NetGear tavsiye ediyorlar Driver sorunlarından dolayı ama dene kullanabilirsen çoook başarılı bir programdır.. 

Bir de WireShark diye bi yazılım var aslında network agları için bir çeşit analiz programı ama wless aga baglanmışsan tüm paketlerin nerden nereye ve pakette neler oldugunu görebiliyorsun.. Bu programın diger adı da Ethereal idi sanırsam.. 

http://kent.dl.sourceforge.net/sourceforge/wireshark/wireshark-setup-0.99.5.exe  burdan alabilirsin

Ethereal da http://www.ethereal.com/distribution/win32/ethereal-setup-0.99.0.exe burda..  

(•ิ_•ิ) Vot di fok ?! Screw u guys, I"m goin home ! I"m hella hungry ! Talk into where I got my a...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VitoCorleone
    VitoCorleone's avatar
    Erkek

zühehehe ne adamlar var yauww..

konunun anlam ve önemine uygun bi söz geldi aklıma..

heykıır olmak irsiimii kızler benden tirsiiiiiimiii??

Hangi ölüm şarkısı, bu dilinden düşmeyen? Hangi öfkeyle yüzün, böyle karıştı yer yer, sana yan mı baktılar, bir şey mi söylediler? Bir şey dinleme artık, artık bir şey dinleme! Çağır, bütün günahkar ruhları cehenneme! Karşına, sahil, kaya, insan kim çıkarsa vur! Vur başına, alemde, kör, sağır, ne varsa vur! Sal her taraftan, dağdan, gökten, pencereden sal! Nihayet kala kala dünyada tek kişi kal!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek
    Peki bu dediginizi ag üzerinden degilde internet üzerinden ip sini bilginiz bi bilgisayara da yapmak mümkün mü?

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

------

Yapmayın canlarım  ciğerlerim, beni gözleriyle öyle bir süzüyoylarki apartman boşluğunda dalasım geliyor. 

-----------------------------
     kizlar hangi unide okuyorlar ? sehir neresi ? belki tanidik birisidir :) hani 3 kiz dedin biri senin birinede biz ziplayalim :P

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek

Freak bunu yazdı:

kizlar hangi unide okuyorlar ? sehir neresi ? belki tanidik birisidir :) hani 3 kiz dedin biri senin birinede biz ziplayalim :P

e yuh firsatciliginda bu kadari... :D

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    msn detect ha?? bunu ogrendigim ii oldu :)
Toplam Hit: 28288 Toplam Mesaj: 22