Msn Dışarda
-
Arkadaşlar msn de dışarda yazan arkadaşın konuşup konuşmadıgını veya çevrim dışı yapıp konuşup konuşmadıgını anlayabilirmiyis varmı böle bişey
-
soru pek açık deil gibi istersen soruyu anlaşılır olarak bi daha yaz
-
anlayamazsınsın hoca bunu anlamanın bildiğim kadarıyla hiç bi yolu yok sadece bilgisayarı hacklersen anlarsın
-
1- MSN Discovery ( Idle For: )
2- MSN Discovery.
-
The_Barbar bunu yazdı:
-----------------------------
soru pek açık deil gibi istersen soruyu anlaşılır olarak bi daha yaz
-----------------------------anladıgım kadarıyla arkadas
durumu dışarıda veya çevrımdısı olarak gözüken bi kişnin
aslnda pc basında olupta dışarıdayı seçip
yine chat yaptıını ögrenmek istio.
böle bişi yok bu arada:D
-
musketin dediği gibi discovery yada başka bişey wardırda ben bilmiom msn forumları war gir gez dolaşş bulursun ama bi ara bende kullanmıştım discovery güsel porgram adamın seni englleyip engellemediğinin bile görüon ;)
-
Evet arkadaşlar hani dışarda yapıpta konuşanlar yada çevrim dışı konuşanlar gibi
-
discovery kullanmanızı önermem. çünkü msni bozuyor. iletiler gidip gelmiyor falan.. birde kaldırsanız bile tam olarak kalkmıyor.. dmsn yada mercury öneririm ama bu discovery kadar şey gösterirmi bilemem.
-
live+plus taş gibi :p
-
discowery olayı çozer ama yawaşlatıo bilgisayarı deymez anlıcagın sen en iyisi slm yaz cwp yazmazsa senin dııııııııt (dıııt deil aslı tabi:) de cwp yazmazsa yok sonra ozur dile yanlış yazdım de hehe :D
-
Daha iyi iki yolu var..
1-Kardeş,hocam,abü,abla oradamısın? die bir soru :d
2-Son çare Saydırırsın küfürleri orada değilse bile oraya ışık hızıyla gelir:D
bunlar kesin yöntemler diğerleride msn discovery vs vs gibi araçlarla yaparsın inş.
Toplam Hit: 12885 Toplam Mesaj: 14